Zeyyno_ Kızlar bebekleriniz günde ne kadar hareket ediyor yani en az en fazla kaç defa hissediosunuz 🤔
Sadeceduygu Zeyyno_ hareket hissetmediğim dakika yok gibi sanki ayağıyla bacağıyla dirseğiyle karnımı delmeye çalışıyor bazen acı veriyor 😬
Elfynsmr Zeyyno_ benim değişiyor bazı günler az bazı günler fazla hareketli oluyor bebekten bebeğede değişiyor sanırım ama en az 10 kez hareket etmesi gerekiyormuş
Durukusunannesi Zeyyno_ ben de 37+2 yim canım bebeğim hiç bir zaman çok hareketli olmadı şimdi de hareketleri az gün içinde hissediyorum ama
Sadeceduygu Sadeceduygu bana doktor söylemişti ama çok hareketli bebek diye sizinki de normaldir bence. Yine de içinize sinmezse bir doktora gidin.
Zeyyno_ Elfynsmr işte benm bebeğimde genelde ya sabahları ya akşamları hareket ediyor ama bazen de gün içinde hareket ediyor ama dediğm gibi byle çok sert hareketleri yok acıtacak kadar hamileliğim boyunca byleydi yani
Zeyyno_ Blacdown dün değil ondan önceki gün sağlık ocağında kalp atışlarını dinlediler canım gayet iyi ama fazla hareketli değil bebeğim hastanede 35.haftamda NSTyede girdim hemşire fazla hareketli değil dedi doktor NST sonucuna gayet güzel dedi
Blacdown Zeyyno_ nst de hareket ölçümü yapılmıyor üstteki grafik çocuğun kalp atışları alttaki uterustaki kasılmaları gösteriyor aile hek cihazlar ilkel cihazlar siz doktorunuzu dinleyin kalp atımı iyi demekki sorun yok 😊
Nurunsl Zeyyno_ her bebek bir olmuyomuş canm yeni yeni bnde anlıyorum onu. Hemn hastaneye koşmak da psikolojiyi bozuyo.
Elfynsmr Zeyyno_ benimde arada nadir canımı yakıyor oda yukarı çıktıkça kaburgalarımabaskı yaptıkça oluyor her bebek farklıdır canım başından beri öyleymiş hem sorun olsa doktorunda söylerdi
Nurunsl Zeyyno_ bnm de sizin gbi olacak sanırım. Haftanız da baya ileri. 🙏🏼 Bazen saatlerce hareket yok demi ?
Zeyyno_ Blacdown zaten bende kalp atışları iyi diye tereddüt etmemeye çalışıyorum elimden geldğnce az kaldı son zamanlarım 39.haftama randevum var bi an önce geçsin istiyorum 🙏🤲🤲
Sdymzlm Bende 35 haftalığım ama sürekli hareketli değil, doktorda ne kadar hareketli diyor ama ben anlayamıyorum. Ters duruyor bebeğim belki az hissetmemi sağlıyor duruşu bilmiyorum ki.
Zeyyno_ Sdymzlm Benmde artık yeri iyice daraldı bazen kaburgalarıma batıyor en son başı aşağıdydı herşeyi güzel dedi doktorum çok şükür 🤲🙏🧿 ben biraz hareket hissetmeynce tereddüte kapılıyorum 🤔
Zeyyno_ Nurunsl Aynn sabahları hissediyorum mesela veya kahvaltı yaparken ondan sonra gün içinde ben mi fark etmiyorum ne anlamadım bazen hissediyorum bazen hissetmiyorum tabi en son doktora gittğmde sormuştum gayet normal demişti bebek büyüdükçe suyuda azalıyor dedi byle çok minik dalgalanma gibi hareketler olur ya uzannca diyorum acaba gün içinde öyle de ben mi hissetmiyorum akşamlarıda yatarken genelde hissediyorum ya ayağını ya kollarını hareket ettiriyor zaten baş aşağı pozisyondaydı en son o da kaburgalarıma batıyor diye sağ veya sol kasığımda bazen hissediyorum hareket yada ufak dalgalanma şeklinde dönüyor gibi aşırı bi hareketi yok yani 👍
Nurunsl Zeyyno_ bizim bebekler böyle demekki 😕 sizin ki çok az kalmış maşallah. Bu zamana kadar çok evhamlandığınız zamn olmuştur
Ozlem5555 Zeyyno_ canım ben 36+5 m ay i şekilde son günlerde hareketleri azaldı farkidnayim keyifsiz gibi ama normal diyorlar dün nts girdim Dr iyi olduğu u söyledi hiç kötü düşünme ben öyle yapmaya çalışıyorum sağlıkla gelsinler inşallah 💙🙏