Busra1606 Kızlar midem çok kötü çalışıyorum prılam verdi doktor ama onu akşam alabiliyorum uyku yapıyor çalışıyorum çünkü , dramamın atsam olur mu ki gündüz bi tane
Kubosunyavrusu Busra1606 gerçekten çok uyku yapıyor prilam ama ilk günlerime göre daha az uyku yapmaya başladı bana canım umarım sana da öyle olur Allah yardımcın olsun ❤️
Btl2612 Kubosunyavrusu bana uyku da yapmıyor bulantimida geçirmiyor sadece kusma sayımı azalttı.. inşallah seninde geçer
Kubosunyavrusu Btl2612 bana çok iyi geldi bu ilaç ölüyordum bulantıdan inanılmaz durumdaydım. 🤲🏻 Çok şükür Rabbime ara ara vuruyor yine ama katlanılmaz durumda değilim artık.
Kubosunyavrusu Busra1606 dualarım sizinle ve seninle canlarım kıyamam Allah yar ve yardımcımız olsun inşallah ❤️
Btl2612 Busra1606 Busra1606 akşamları 2 tane sabah 1 bazen de öğleden sonra 1 ama fayda yok bana midem ağzımda 13+4 hala gecmedi
Busra1606 Btl2612 ben içince Allah’a çok şükür iyi geliyor gibi ama çok sersemlik yapıyor 2 saat ayakta zor duruyorum uykum geliyor
Btl2612 Busra1606 ben hamile kaldığımdan beri hiç uyuyamiyorum prilam bana titreme yapıyor kusma sayımı azaltıyor bulantı devam ama içim hep dönüyo her an
Busra1606 Btl2612 inşallah tez zamanda normale döneriz canım Rabbim Şafi ismiyle şifa versin bize inşallah 😔🤲🏻