ikiz-kelebeklerim 32 haftalık ikiz bebeklere hamileyim sürekli karnım toplanıyor iki tarafada ya kasıklarıma ağrı giriyor arada karnıma dokununca sertlik var daha iki gün önce nstye grdim sancı falan çıkmamıştı neden olabilir acaba bilgisi olan varmı
Nursahcan ikiz-kelebeklerim canım benmde öle oluyor 39 olduk doktor bebek yerı daraldıgı ve kendını doguma hazırladıgı ıcın oluyor dedı benım karnım büyümeye basladıgından berı gün içinde iki üc kere öle bi tarafa toplanıp sertlık oluyordu korktum doktada gıttım normal dedi son haftalarda cogalcak doguma hazırlıyor yerı dar oluyor dedı eger bır saat ıcınde cok fazla olursa gel hastaneye dedi
ikizminikler ikiz-kelebeklerim bende 32 yim kızlarımla sertleşme öyle abartılcak gibi değil ama vajinaya baskı oluyor 🤦🏻♀️
Blacdown ikiz-kelebeklerim doğuma hazırlık kasılmaları braxton hicks kasılmalarıda deniliyor 3. Trimesterde görülüyor hazırlayıcı kasılmalar düzenli ve sıklığı artarsa kontrole gidin ikiz bebek olduğu için doğum yaklasmış olabilir
Nursahcan ikiz-kelebeklerim evet cnaım ben tek bebek ikiz gebeliklerde sertlık daha cok hissedilirmis
ikizminikler ikiz-kelebeklerim benim alttaki baş aşağı gelmişti sanırım benimde ondan doktor dinlenince geçmiyorsa gel demişti ama dinlenirken iyiyim tekmeleride hissediyorum o yüzden gitmedim dört gün sonra randevum