Bestmat Ssmmra hiçbişey hafifletmiyor acısını Rabbim büyük inşşş banada ferahlık verir çocuğum yaşama sevincim olsun bu şekilde gerçekten çok zor zmn geçiyor Allah senden razı olsun cnm 🙏🏻
Bestmat Duru999 Allah razı olsun bebişim okdr stresli günler geçirdiki inşşş sağlıkla doğsun bana umut olsun gerçekten yıpratıcı günler geçiriyorum Allah yardım etsin 🙏🏻
Bestmat pitircikannesi1 annemin yerini kimse tutmuyor okadar ihtiyacım var ki aslında ama o yok şükür eşim çok iyidir ama annemi çok özledim bir daha belkide göremeyeceğim bi yolda gidiyorum herşey Allahtan…torununu görmesini isterdim ama o tamamen bilincini kaybetti…hayat kolay değil annelerinize her daim sarılın helallik isteyin hiç umulmadık bişeydi bnm yaşadığım …
19231923 Bestmat Allah tez zamanda şifa versin inşallah anneliği tadarken bi yanın eksik kalmaz inşallah bebeğinle birlikte anneninde iyi haberlerini duyarsın 😔
Bestmat 19231923 inşşş bi yanım yaprak döker bi yanım bahar bahçe annem için küçükte olsa bi umut ben besliyorum dua ediyorum dilerim 4aylıkken karnımı sevdiği gibi bebeğimide sever🙏🏻
Mybabyizmir Bestmat Rabbim annenize şifa versin size bağışlasın inşallah. Allah yardımcınız olsun, derdi veren Allah dermanını da verir inşallah 🙏🏼
Bestmat Mybabyizmir inşşş çok saolun Rabbim büyük zor geçen günlerim halbuki en mutlu olunması gereken zamanlarımda..
ThinkerTubi Bestmat Takdiri ilahi, ne yazık ki hayatımız bizim istediğim ve planladığımız şekilde gitmiyor, kontrol bizim elimizde değil, ama herşeyin bir çaresi vardır, Allah çok büyük, inşallah çok güzel haberler alırsınız 💜
Bestmat ThinkerTubi insan sevdiğini öyle çaresizce gördüğünde en büyük mutsuzluğu yaşıyor herşey Allahtan zaten böyle düşünmesek kafayı yerdim diye düşünüyorum çünkü çok zor bi hastalıktı…inş Rabbim bir mucize verir bizede
Mybabyizmir Bestmat orası öyle canım ama insan başına ne zaman ne geleceğini bilemiyor. İnşallah anneniz de tez zamanda sağlığına kavuşur. Bol dua edin