AE42 Aliasaff Bol bol hurma yiyin kızlar normal doğumu kolaylaştıran bi besin araştırın okuyun doğal folik asit deposu ayrıca epiduralin içinde bulunan aktif maddenin sadece hurma da olduğu biliniyor💪
Esramustafa Günlük 4 er hurma yiyorum yarım saat yürüyüş yapıyorum asansör ü bıraktım merdivenle inip çıkıyorum ama tık Yok daha alttan muayene olmadım siz oldunuz mu
Esramustafa Aliasaff BNde sezeryanla doğum yapmak istemiyorum bebeğim kız olduğu için minyon doktor normal doğurursun dedi ama sancı Yok
Aliasaff deletedmom43 inşallah canm kendi sancım gelse evde çeksem sancımı oraya gidince pıt diye doğursam. Keşke 😊
deletedmom43 Aliasaff Ahhaa keşke 🙂 Benim bir arkadaşım rutin kontrole gitmişti. 8 cm açıklığı varmış manyağın. Yolda doğuracakmış. Yarım saatte kalmadan doğurdu pırt diye😁
FerhanSerkanEilmez Aliasaff deletedmom43 maşaallahhhh çok kınıyorumm arkadaşını 😂😂😂 Hiçmi hissetmemiş yaa 😂😂😂 Kesin yalandır falan filannn 😂😂😂 Allahımm sen mevzuyu biliyon aminn Çook amin 🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻🤲🏻😂😂😍😍
deletedmom43 Aliasaff FerhanSerkanEilmez Aminnn aminnn aminnnnn🤣🤣🤣 Benim arkadaş kadar kolay doğuranı görmedim. Kınayın kızlar 🙂
Bebegim Aliasaff canım doktorum bugün dediki 40 gün eşinle ilişki yaşayamıcaksın doğumdan sonra şuanda bir sıkıntın olmadığı için son zamanlara kadar ilişki yaşayabilirsin önceden içine boşalmasını istemiyordum (kusurabakmayın) ama şimdi içine boşalabilir eşinin dölü doğumu tetiklediği için dedi araştır bir istersen
Aliasaff Bebegim bende boşalması doğum sırasında bebek doğarken Birand’la oluşturuyor bebeğin geçmesine engel oluyor diye biliyorum
Erkekanasiyiz Kizlaaaar 39+1 olduk ama ne gelen var ne giden mayis anneleri olarak sanirim bizim minnoslar nazli biraz nisan anneleri ne kadar cabuk doğurmuşlardı ya 😂 boyle bir post ariyordum yalniz değilmişim onu anladim 😂😂
Hazirana Aliasaff sonusta dr degilim ama suyu azalmadiysa kordon problemi yoksa esi yaslanmadiysa niye suni sanci veriyolar anlamiyorum 42. Haftaya kadar yolu var
Laleet Aynı şekilde ben de 39+1im 2 gün önceki muayenemde 2 cm açıklığımın olduğunu söyledi bekliyorum ama ne gelen varrrr ne giden 😔
Bebegim Aliasaff bilmiyorum canım doktorum dedi güveniyorumda onun dediklerine bu zamana dek yanlış bilgi vermedi hiç ama bilemiyorumda canım araştırmak gerek
Bebegim Aliasaff https://www.google.com.tr/amp/s/indigodergisi.com/2016/05/hamilelikte-cinsel-iliski-ve-9-faydasi/amp/ 8 numaradada yazıyor canım