Babyto-Mom Canlar ben 9+4 haftalık gebeyim. Bugün kontrolum vardı. Doktor herşey normal 3 hafta sonra gel ikili testi yapalım dedi. İlk gebeliğim ikili test nasıl oluyor? Bi de üçlü tarama testi var sanırım onun hakkında da bilgi edinmek istiyorum.
Esraguler Babyto-Mom ben ikili tarama yaptırmıyacagım canım down sendromu degil mi ona bakıyolar yapılan testlerin genelinde hep sıkıntı oldu öyle duydum cocuklar dogdu hic bi sıkıntıları yoktu sadece detaylıya giricegim okdr cnm
Mumyy Babyto-Mom kan veriyorsunuz ve ultrasonda bebeğin ense kalınlığina bakıyorlar 2 li test bu şekilde yapılıyor
minik_kalbim Babyto-Mom ikili testte ense kalinligina bakiliyor ben 3 lu test yaptirmadm onda da kan aliniyor yine down sendromu varmi yok mu bakiliyor
ozgeerbas Babyto-Mom ben ikili test yaptırdım herşey normal çıktı ikili testinde önce doktor bebeğin ense kalınlığı ölçüyor sonra kan tahlili veriyorsun. Eğer ikili testte sorun çıkarsa üçlü taramayı ondan sonra istiyolar.
Ebrumihrimah Babyto-Mom doktor soruyor yaptırmak istemiyorum dedim bende neden diye sordu benim doktor sonuçların doğruluğu kesin değil aldirmayacagimada göre yaptirmicam sadece 20 haftada yapılan detayliya giricem dedim Tamam o zaman dedi muane etti ense kalınlığına parmaklarına burnuna baktı herşey normal dedi çok şükür Rabbime 🙏