LinaLeylaFerhat Merhabalar kizima Lina ismini cok begeniyorum yanina 2.isim olarak ne tavsiye edersiniz veya siz ne isim koyacaksiniz yazabilir misinz
Ozayy LinaLeylaFerhat kizima lina isimini koyucakdik herseyide hazirdi ama aileleer istemeyince degistirdik 🤍
Ozayy Didem34 bizimkilerde çok beğenmedi hem kısa hemde evcil hayvan isimleri gibi demeye başladılar bizde gönülleri olsın istedik 🤍👀
LinaLeylaFerhat Ozayy cok yanlis isim arapca bilen insanlara sordum yumusak hurma fidesi kuranda geçiyor keske kendi dedinizi yaptrsadiniz yinede Allah anali babali buyutsun insallah saglikla
Sebiha35 Ohaezgi bende lina istiyordum arya istiyordum istemediler şimdi sevgi olsun diyorum sevgi. Pıtırcığım dermiş gibi nasıl ama 😄
LinaLeylaFerhat Sebiha35 valla kimseyi dinlemeyin kendi dedinizi yaptrn Anneler cocuk sizin cocugunuz neden baskasina bu sansi veriyorsunuz anlamis deilm
Ozayy Didem34 öyle denilince de düşünülüyor isim konusu çok zor hep bi kararsızlık🤕 şimdide tek isim mi çift mi konusundayız kızım doğucak bi net değiliz
LinaLeylaFerhat Valla isimlerle boyle dalga gecilmesine karsiyim zaten dinimizdede gunah neden hayvan ismi olsun