Gulsum_coskun Sonunda bende bu postu açıyorum evet kızlar yarın yatışım yapılıcak bol bol dualarınızı bekliyorum Allahım bu yolda kimseyi koymasın inşallah sağ sağlim kucaklarımıza alırız melek kokulularımızı evlatlarımızı 🙏🏽🥰
istanbul3434 Gulsum_coskun Allahim saglikla sihhatle kucaklamani nasip etsin kolay ve saglikli bir dogum olsun insallah🙏🙏🙏 sen de bize dua edersen cok makbule gecer🙏 guzel haberlerini bekliyoruz
ysmn_1506 Gulsum_coskun inşallah sağ salim kucagınıza alırsınız. Allah isteyen herkese sağlıklı bir evlat nasip etsin. Ben de daha 3+4 dün bana da bol bol dua edin. Eşim pozitif ve karantinadayiz. Lütfen dualarınızı eksik etmeyin🤲😌
karanim24 Allahım ne güzel sağ Salim kavuşursunuz inşallah bende böyle son 1 postu açabilecek miyim acaba 😊🥺 inşallah görürüz o günleri daha 150 günümüz var
Gulsum_coskun istanbul3434 çok teşekür ederim kuzum benim ederim tabi Allahım bütün hamilelere sağ sağlim kolay doğum nasip etsin inşallah 🥰🙏🏽
Gulsum_coskun ysmn_1506 amin Allahım korusun sizi inşallah biran önce atlatırsınız umarım evladınızıda sağ sağlim kucağınıza alırsınız inşallah 🥰🙏🏽
Gulsum_coskun Zeyyaleyyy normal doğum denicez suni sancıyla ilk önce canım doktorumla ortak kararımız bebek 3.5 kilo daha fazla kilo alırsa normal doğum imkansız olur benim için bide 40 haftadan sonra kakasını yapabilirmiş riskliymiş 😊