Oztrksena Hanımlar merhaba benim bebeğim 24 haftalık olması lazım suan ama 23+4 gözüküyor biraz kilosu geriden geliyo tabiki sağlığı daha önemli ama Bi anne olarak her zAman bebeğinin toplu olması isteniyo siz bebeğinizin kilo alması için neler yediniz içtiniz bebeği kilolu olan anneler merak ediyorum yediklerinizi içtiğiniz vitaminleri
Tugce1803 Oztrksena dediğin gerilik bile değil. Günlük yoğurt, süt, meyve, kuru yemiş, et yersen bebek beslenir
bburcu Oztrksena gerilik değil yalnız bu dediğiniz gün farkı ☺️ 1-2 haftadan sonra gerilik olarak sayılır. Protein ağırlıklı beslenin. Muz ceviz kaşar eksik etmeyin derim. Gerçi beslenmeyle kilonun cok alakası da yok. Ben sağlıklı beslendim ama bebeğim 2500 doğdu ☺️
Tatlimm_tatlimm Oztrksena canım kilo ve sağlığın hiç ilgisi yok. Ultrasondan ultrasona değişir o Benim doktor geriden geliyor dedi başkasına gittim çok iyi dedi uzun dedi. 4 haftaya kadar normal.
Gulbahar3535 Ben yoğurt yumurta peynir tüketiyorum aksatmadan. Kilosu haftasına göre önde. Meyve çok yememelisin şekerden dolayı. Bir de et çok tüketiyorum. 24 haftalık 743 gram. Yoğurdun çok faydası olduğunu duydum
kubra2608 Oztrksena pekmez,tahin,süt ürünleri,yumurta,tavuk,balık,kueuyemiş,meyve genel olarak bunları tükettim 😅