Kubosunyavrusu Merhaba arkadaşlar selamun aleykum 🥰 Haftamdayım aşırı mide bulantısı çekiyordum hiç bir şey yiyemiyordum sadece yatıp uyumak istiyordum doktorum bu ilacı yazdı biraz olsun iyi geldi ayağa kaldırdı hepinize tavsiye etmek istedim resmen ölüyordum bulantıdan şimdi bu ilaca başladığımdan beri ayağa kalkabiliyorum birşeyler yiyebiliyorum. Siz ne durumdasınız ? İlaç kullanan varmı aranızda ?
Mehtpsahn_53300 Kubosunyavrusu ben 25.haftamdayım hala kullanıyorum bıraktığım gibi kusmalarm başlıyor galiba doğuma kadarda kullancam hayat kurtarıcı bir ilaç gerçekten
Berfininannesi Kubosunyavrusu Ben 10 haftalık hamileyim bende etki etmiyo ne yiyorsam çıkartıyorum mahvoldum😥
Kubosunyavrusu Mehtpsahn_53300 sanırım bende sizin gibi uzun süre kullanıcam çok ağır bunaltılar geçiriyorum yatalak oldum resmen ağlayıp duruyorum doktorum bu ilacı yazdı içmeye başladığımdan beri iyiyim ayağa kalktım birşeyler yiyebiliyorum sınırlıda olsa ❤️
Merve50 Berfininannesi benimde öyleydi ama biri süt içmemi önerdi her yemekten yarım saat önce soğuk süt içiyorum çok rahatlattı beni şimdi ilaç bile kullanmıyorum😇
Berfininannesi Kubosunyavrusu Evet hâlâ da kullanıyorum ama bende işe yaramıyo başka bildiğiniz bi çözüm yok mu bilen varsa yazabilir mı lutfen
hilal_au Ben de 17.haftadayım, hala kullanmaya devam ediyorum. Sadece gece yatmadan önce 2 tane içiyordum, bu hafta 1 tane içmeye başladım
Kubosunyavrusu hilal_au ben de sabah 1 akşam 1 alıyorum aslında aynı anda 2 alınıyor gece yatmadan önce ama kendimi denedim 1 adet iyi gibi şuan düzelmezse ikilerim diye düşündüm
Mehtpsahn_53300 Kubosunyavrusu aynen benmde çok kötü günlerimdi allah razı olsun bu ilacı çıkarandan 🙏
Kubosunyavrusu Berfininannesi belki başka bir ilaç verir canım doktoruna söyledinmi bu bulantılat çekilir gibi değil Allah yardımcın olsun inşallah ❤️
aslii78- Bende kullanıyordum bu hapı doktorum bi zamandan sonra bağımlılık yapar dedi ve dediği gibi de oldu sanki içmediğim zamanlar midem bulanacakmış gibi hissettiğim için mide bulantısı yaşıyorum tamamen psikolojik sıkıntıya döndü. Kullananlar bir an önce azaltıp bırakmanızı tavsiye ederim:)
Gulenay1234 Kubosunyavrusu bende 6.haftamdan 11 haftalığa kadar çok çektim her şeyi istifra ediyordum prilam verdi günde 2 kez içiyorum içmeyi unuttuğum gün yine istifralar başlıyor 4 aylık olmama rağmen süper bi ilaç bana yaradı inşallah herkese iyi gelir
ruzgarzu Kubosunyavrusu bana da yeni verdi doktor bu ilacı fakat henüz kullanmadım siz nasıl alıyorsunuz ilacı ecz bana bir seferde 2 tablet şeklinde söyledi emin olamadım
Kubosunyavrusu ruzgarzu ben sabah akşam 1 kere içiyorum bulantım azalmaya başladı zaten bazen bitane içtiğimde oluyor. İki tane aynı anda alan çok ama istemedim korktum.
Nurgul1 Kubosunyavrusu benimde bulantılarım çok fazla aynı sizin gibiyim pazartesi doktora gideceğim bna da aynısını verir büyük ihtimal ama çevremdekiler çok korkutuyor bebeğin gelişmesini önler sakınilaç alma diye napacagımı şaşırdım.