MystryYYy Busra9290 suan 27+6 haftalik sag sol yatiyorum genelde ama cok belim agridigi zaman biraz sirt üstü uzaniyorum 10 15 dk kadar
Zeynep_cagdas Busra9290 valla ben sola yatmaktan sol tarafım bacağım kalçam artık uyuştu😂😂 çok bunaldığımda azıcık sırt üstü yatıp dinleniyorum sonra yine sola yatıyorum.
Nursahcan Busra9290 genelde saga ve sola yatmak gerekıyor ama sureklı aynı pozısyonda bel agrısına nedn oluyor ben 39 haftalık olduk mesala sol tarafa yatamıyorum bebegım inanılmaz rahatsz oluyor bir sanıye durmuyor mecbur sag ve sırt ustu yatıyorum
Duygukocc Busra9290 sırt üstü yatmak bebeğinize gidicek olan kan akışını yavaşlattığı ve azalttığı için uygun görülmüyor bu yüzden genelde sağa sola dönük yatmalısınız
zynb_ozkn Zeynep_cagdas bende ya 😂ama sağa sola yatınca bebeğin hareketlerini çok met hissediyorum böyle elime değiyor hareket edince müthiş😻arada sırtım ağrıyor bira sırt üstü yatıyorum sonra tekrar yana yatıyorum
Cemrreedemirci Ben yatıyorum en azından belimin ağrısı geçene kadar. Başka türlü dayanılacak gibi değil. Ağrım yoksa sola dönüyorum tabi
Esoo0698 Busra9290 Yani uzun süre yatmamak kaydıyla hepimiz yatıyoruzdur bi 10-15 dakika kadar 26+4 üm herhangi sakınca görmedim çok şükür 😊