Ssssss Merhaba, bir bebek beklediğinizi ailenize ne zaman söylediniz ? Ben sürecin netleşmesi, düşük riskinin azalması adına 3. ayın dolmasını bekliyorum. Çok mu geç sizler ne zaman ve nasıl verdiniz bu haberi :)
Girlpowerbabe Ssssss öğrendiğim gün😊 Her şey allahtan yani bana sürecin netleşmesi falan beklemek pek mantıklı gelmez hamilelik baştan sona riskli bi süreç zaten ailelerimizden neden saklayalım ki? Başıma bişey gelse onlardan neden gizleyim? Ben ne yaşarsam yaşadıklarıma ortak olsunlar isterim sevinçse sevinç üzüntüyse üzüntü o yüzden öğrendiğim ilk gün söylemiştim🤷🏻♀️
Hamileyim-mutluyum Ssssss Ben kan verdiğim gün söyşedim herkese asla bekleyemem çok sabırsız bir insanım nasıl dayanacaksın kuzum 3 ay 😂
merrveguul Ssssss Ben 4+3 de öğrendim sürpriz izne gidecektik kendi aileme çifte sürpriz olsun dedim gidince söyledik😍😊 eşimde kalp atışlarından sonra yakın ailesine söyledi🙈 Ama hala içimde tutmakta zorlanıyorum balkona çıkıp bağırmak geliyor içimden 😂😂🙈 12. Haftadan sonra onu da yapcam böyle giderse 😅
Ssssss Girlpowerbabe biraz koronadan ötürü de telaş yapmalarını istemedim, biraz da ilk ayları kendim sakin şekilde geçirmek istedim. Ama söylediklerinizde çok haklısınız çoğu kişi de sizin gibi sanıyorum 😊
Ssssss Hamileyim-mutluyum evet ya içinde tutması çok zor gerçekten. Bir de çok erken öğrendim. Şimdi 2,5 aylık zaten. Kendi ailem karantinada. Çıktıklarında söylemeyi düşünüyorum
Duygukocc Ssssss düşük yapsan ailene söylemicekmisin canım düşük yaptım diye.Bence öğrendiğinde kalbini duyduğunuz zaman söyleyeyin bende öyle yaptım
Ssssss Duygukocc söylemem sanırım ya insanları üzmeye gerek yok :( ben mi çok hassas düşünüyorum bilmiyorum ama
mercimeginanne Ssssss cuma öğrendim kaynım ve eltime o gün söyledim. Annemler şehir dışından haftasonu gelicekti o yüzden pazar günü annemleri kayınvalidemlere götürdüm. Birerde patik aldım söyledim 😂 tüp bebekti erken yaptım testi. İnanmadılar 😂😂😂😂
_sumeyyebedir7_ Ssssss biz yeni evlendik hemen oldu bebeğimiz öğrendiğiniz ilk gün herkese haber verdik 🤭🥰 bazıları niye beklemediniz dedi ama ilk başta vermek gerekiyor diye düşündük
Tarcinimo Ben ilk gebeliğimi öğrenir öğrenmez söyledim ama düşük yaşadım ve herkese neden açıklamaktan konuşmaktan çok yoruldum o yüzden şuan ki gebeliğimi paylaşmak için 3 ayın dolmasını bekliyorum 2 haftam kaldı sonra paylaşcam☺️
Dilaraa06 Ssssss kan sonucum netleşince kesin hamile olduğumu kan da öğrendim söyledim, yoksa beklemek mantıklı değil ailem sonuç da nazari değmez ki bana aksine duası eksik olmaz üstümden
haziranin25i Ssssss 22 mayısta gebe olduğumu söyledim. 24 mayısta şeker bayramında aile büyüklerimizi arayarak şeker tadında müjdeyi verdik 🤗🤗
Tazeanne0 Ssssss valla bizim sadece ailelerimiz biliyor onun dışında hiç bir akrabaya söylemedik akrabaya söylemeye gerek yok sevdiklerinle paylaş bence pandemi dönemi birde eve gelirler belli olmaz karnın zaten çok çıkınca öğrencekler 😅karnım çıkana kadar saklıycam
Susamcan Ssssss 1 hafta dolmadan söylemiştik. Ben içimde pek tutamam o kadar bile zor durmuştum annemle paylaşmadan 😂 22 temmuzda öğrenmiştim kendim kurban bayramıydı bir sonraki hafta bayramda söylemeyi düşünmüştüm bayram hediyesi gibi ama o kadar bile bekleyememiştim. 😂
Writebirds Ssssss bizde halen söylemedik önceden birkaç olaylar oldu bebeğimiz olmadığı için durmadan bebek yok mu yok mu ağır laflara kadardı, eşimle bizde kimseye demeyeceğiz dedik daha olmadan önce Eşime kalsa hiç demicek 🤣🤣 10+4 üz haftaya muayeneye gidicez inşallah ikili testler vs sağlıklı olduğunu kalbini Bi duyalım sonra haber vericez inşallah 3 ayda bitmiş olucak inşallah