Srsmsn Hanımlar bi bakar mısınz ben sat a göre 27+4 günlük hamileyim bugün ultrasonda 30 haftalık ve kilosu 1565 gr göründü normal bi durum mu başına gelen var mı acaba ve makat pozisyonunda daha döner mi
Nilirem Srsmsn bebek baya ileri görünüyo gebelik şekeriniz olabilir şeker yüklemesinde normal ölçüldüyse bile yemeklerden sonra şekerinizi ölçtürün bence bazen yüklemede çıkmayabiliyo
Bir_Prenses_Annesi Srsmsn Bende 30+4′üm 28+3′te 1500 kiloydu kızım seker de yok onada baktırdım doktor kötü biseyde söylemedi belki yedikleriniz yarıo olabilir weya qenetik bir durum da olabilir esiniz weya sizde iti yapılıysanız ondanda olabilir ayrıca bir sorun olsa doktorunuz uyarırdı
Nilirem Srsmsn mutlaka 10 gün boyunca yemeklerden 1 saat sonra ölçtürün gebelik şekeri cddi bir durum erkn doguma kadar sebebiyet oluyo İri ve ileri hafta olan bebekler genelde şekerden oluyoo
Seherkaraca Srsmsn benim bebeğim de önde gidiyor, 3 hafta önde gitmesi sorun değil dedi doktorum 3 haftadan fazlası sorunmuş. Genetik dedi bebeğin önde ve büyük olmasına
busra_omer_ahsen Seherkaraca Bana da 2 3 hafta ilerde dedi doktor ama gelişiminde falan sorun yok herşey yolunda gidiyor.