Kucukbasbeyhan Merhaba hanimlar ben 39+4 günlük hamileyim dogumuma az zaman kaldi ve henüz bebegim normal dogum pozisyonu almis degil.36.haftada dönmüstü fakat sonraki kontrollerde makat gelis pozisyonunda duruyor.bende sezaryan olmak istrmiyorum.ilk bebegimde normal dogum yaptim.ama bu bebigimin bu saatten sonra dönme ihtimalinin zor oldugunu bu sekilde kanali kapattigini ve dönme icin yerinin kalmadigini söylüyor doaktorum.Sali gününe kadar zaman verdi eger gittigimde bebegim dönmemis ise 40.hafta olacagi icin ogun sezaryanla alacagini soyluyor.internetteki arastirmalarimda son anda bile donebilecegi yaziyor.42 haftaya kadar beklemelimiyim.Peki benim gibi durumla karsilasan ve bebegini normal dogum ile kucagina alan varmi? Tüm anne ve anne adaylarina iyi günler..
Pregnantmom Kucukbasbeyhan neden 42 hafta bekleyip riske atacaksın 40tan sonra bebek kakasını yiyebiliyor ve bu çok tehlikeli bisey sezeryan olmakta korkulacak bişey değil sağlık için öyle olması gerekiyorsa ben olsam asla düşünmem 9 ay bekleyip riske atmaya değmez bence
Alps Kucukbasbeyhan imkansız değil. Dryusufolgac imstagramda takip edin. Profile girin sondan 14. Gönderiye bakın 😊
Nilirem Canım ben hemişireyim makat geliş normal dogum yaptırılmaz risklidir ayrıca sezeryanda o kadar korkulacak birşey degil bebegin zaten dogum şekline karar verir illa normal diye diretme bence dönmediyse sezeryan ol 42 hafta ileri baya ve bebgi riske atar yarar zarar olarak düşün
Kucukbasbeyhan Hepinizie tesekkur ederim.tabiki oncelikle bebegim ve benim sagligim.sezeryandan korkmuyorum sadece en sagliklisi normal dogum oldugu ve cabuk iyilesme sureciyle bebegimle daha iyi ilgilenebilirim dusuncesiyle stresliyim.yoksa basimdan defalarca ameliyat gecti.ihtimal az olsada Rabbimden umut ediyorum iste.belki sizlerin destegiyle en iyi dogru karari verrbilirim👌
Alps Tabiki onemli olan saglik. Hayati bir tehlike oldugunda da kimse sezaryene hayır diyemez. Ama bende sezaryen düsünmedim hic,istemiyorum da. Allah gonlumuzden geceni nasip etsin. İnsallah normal dogurursun 😊