nur94_ Bayanlar , kaç haftalıkken çatı muayanesi yapılıyor? 28+4 şuan bugün kontrolüm var alttan kontrol edilir miyim acaba ?
Girlpowerbabe nur94_ 36,37 den sonra yapılıyor eğer bi probleminiz yoksa bu haftada alttan muayene etmez
Ahsenimveben Çatı muayenesindecpeki sadece ultrasondan bakıp söyleyen dr. Biliyor musunuz ? Usg den rahim e bakabilir mi yani açılma falan var mı diye
Durukusunannesi Ahsenimveben doktor 2 parmağıyla bebeğin çıkacağı yere bakıyo canım ultrasonla değil yani
Zeyyno_ nur94_ Hyr cnm dha çok erken ben en son 35haftalıkken gittim 39.haftama randevum var şu anda 37+2haftalığız 🥰🥰🧿🤲🤲 bu zamana kadar çatı muayenesi de olmadım🤷
Ahsenimveben Melisa97 ultrason yani her muayeneye gittiğimizde baktığı gibi sadece biraz dahanasagi kısma ultrason cihazı ile baktı losyon sürüp
Ahsenimveben Durukusunannesi losyon sürüp bakıyor ya her muayene de öyle baktı aşağı kalma baktı biraz daha rahim açılmamış dedi
Durukusunannesi Havvarslangrn kendini kasmazsan olmuyo canım ama insan istemeden kasılıyo 10 saniyelik bi muayene benim çatım geride olduğu için zorlandım sizlerin kolay olur belki
MKkubra Havvarslangrn bende bu hafta oldum inanın hiçbişey olmuyor arkadaşın da dediği gibi saniyelik bişey ☺️ Bazı yorumlardan sonra bende tırsarak gitmiştim ama boşunaymış 🤷♀️