Gulden2416 Kubravci ben 35 de gittim 39 a gün verdi bir gün önce korona testi yapılcak sabah 7 ye yatış verildi
Gulden2416 Kubravci ve suan 37+1 deyim ve var 13 gün herşey okey ama şu korona testi çok korkutuyor beni sen kaçıncı haftadasın canım
Kubravci Gulden2416 bana da oyle deddiler sadece 2 gun once corona testi yapcaz dediler suan 37+2 yim hemen dogurmak istiyorum 39 cok gec 😂😂
Kubravci Gulden2416 ben 2y. Haftalarda cavite yakalandim o zamanda test yapildi o yuzden suan korkmuyorum cok acimiyor zaten inan ama beni sonuc korkutuyor pozitif cikarsak ne olacak onu bilmiyorum sormayi akil edemedim o an
A_Alparslan Gulden2416 paralı mı test peki? Bizede yapacaklar mi acaba 36 3 üm ben çok korkuyorum ya o çubuk dan burna sokulan😵
Gulden2416 Kubravci yani bende aynıyım inan hiç bir belirtim yok ama hani bide test pozitif cıkarsa naparım ne olur hiç bir bilgim yok canım allah yardımcımız olsun
Gulden2416 A_Alparslan canım özelde yaparsan paralı ama eger devlet hastanesinde dogum yapıcaksan ücretsiz