Oysul Kızlar merhaba günaydınlar Sabah sabah canım sıkıldı doktora da soracağım ama size de sormak istedim başka yasayan oldu mu diye. Haftamdayım bu arada, Malum hamilelik kilo alıyorum moralim bozulmasin diye tartılma sıklığını haftada 1 e düşürmüştüm. Geçen hafta 500 gr verdim pek önemsemedim ama az önce tartildim bir yarim kilo daha vermişim. Göbeğim büyüyor, bebek de kıpırdıyor ama işte bir şüphe düştü içime. Sizden var mı böyle bir durumla karşılaşan?
aylinsss Oysul siz zayıflıyorsanız bebek sizin depolardan kullanıyordur onun işi garanti rahat olun🥰ama sizin zayıflamanız bünyeniz sağlıgınız açısından iyi değil depolarınız boşalır vucuda bunun etkisi olur illaki ağrılar saç dökülmesi gribal hastalıklar vs vs gibi bisürü şikayet
Kubra64 Bir şüphe düşmesine gerek yok benim ilk hamileliğimde bende 10 verdim son ay 3 kilo aldım. Ve kızımda hıç bir sorun olmadan normal doğum yaptım. Şimdi ikinçiye hamileyim 27. Haftadayim 7 kilo verdim bence canını sıkma.
Oysul Kubra64 içim rahatladı gerçekten teşekkür ederim deneyiminizi paylaştığınız için. 2. Yavrunuzu da sağlıkla kucağınıza alırsınız inşallah 😊
Oysul aylinsss aslında gün içerisinde sürekli yiyorum süt, kuruyemiş, meyve falan ama bebis alıyorsa demek ki biraz daha dikkat edeyim olmazsa 😊