Merve0107 Allah rizasi icin da edin belki birnizin duasi kabul okur yavrum 25 gunluk daha bobrek genislemesi vardi dohdu 25 gun icinde asiri ilerlemis ameliyata alindi simdi icim yaniyor aon 5 saat süt vermedim acliktan mahfoldu aglaya bagira gitti ameliayata cok kotuyum ne olur yavruma dua edin
Ssmmra Merve0107 ay kuzum benim Allah şifa versin bebisine onlar güçlüler inşallah hemen toparlanacak yanında olucak kuzun içini ferah tut dua et her şey rabbimin elinde ona el ac yalvar içini ferah tut mutlaka bende dua edicegim. Ama onlar çok güçlüler unutma bunu sende ağlama lütfen üzülme inan bana hissediyordur sen güçlü dur ki o cabuk atlatsn rabbim şifa versin Allah uzun sağlıklı mutlu hayırlı ömürler versin ailesiyle bir ömür insallah
Zek Merve0107 rabbim şifa versin tez zamanda sağlıkla kavuş yavruna bütün dualarım seninle çok üzüldüm sen dik dur rabbim şifa versin inşallah 🤲🤲
Aygul01 Merve0107 ahh canimmm cok kotu bi durummm Allah sana sabır versin ama lütfen iyi düşün iyi olsun. Allah acil şifalar versin
paradise1509 Allah şifa versin inşallah tez zamanda iyileşirsiniz, bizimde anne karnında tespit edilmişti böbreklerde büyüme, biz 1 yıl antibiyotik tedavisi aldık ve hala 3 4 ayda bir kontrollere gidiyoruz, Allah bebeklerimize şifa versin🥰💐
Sldlf Merve0107 rabbim Şafi ismiyle şifasını versin inşallah 🤲 kalıcı sağlığıyla çıksın ameliyattan 🤲
aybarsdefne Merve0107 Rabbim şaafi ismiyle şifa huu ismiyle sıhhat hayy ismiyle de dirlik dirayet versin inşallah tez zamanda çıkar çok acı 😢
gbayindir Bizdede böbrek genişlemesi var dogduktan sonra bakılacak cok korkuyorum Allahım şifalar versin 😞❤️ Dualarım sizle