busbusbus10 Kızlar 27+ 5 haftalık hamileyim dünden beri özellikle ayakta iken özel bölgemde şiddetli bi batma hissi ve ağrı var napmalıyım nedir bu korktum 😥
imren91 busbusbus10 Enfeksiyondan kaynaklı da olabilir bence bi sağlık ocağına gidin idrar testi verin.
Merveacar97 busbusbus10 Bende de cok oldu smdıdd arada oluyor bebegın başı asagıda oldugu ıcın normal dedı doktor ama sen yinede enfeksiyona da Bı baktır ıcın rhaat etsin ama sıkıntı oldugunu sanmıyorum
Girlpowerbabe busbusbus10 bi idrar testi yaptırabilirsin enfeksiyon var mı yok mu diye.. bebeğin başı aşağıdaysa o da yapıyor
Aydan99 Merveacar97 merhba ya bende özel bölgemde bebek orda harket ediyi dünden beri cok korkuyorum sizdede böyle oluyomi sıkıntı olurmu?
aylinsss Aydan99 benimde öyle sanki eliyle vajinamı oynuyor o kadar korkuyorum ki çıkacak sanıyorum kasıyorum rahmimi böyle çıkmasın der gibi sanki
Cicek33 Benimde 2 gün öyleydi sanki orayı tekmeliyor çıkacak gibiydi sonradan döndü . Bir kere daha olmuştu doktor pozisyonda demişti . Öyle olursa uzanıyorum ben ayağımın altına yastık koyuyorum. Bizde 27+6’ yız 🙏🏻
Aydan99 Merveacar97 ya cook teşekkür ederim içim rahatladi dünden beri diyorumki ya erken doğum olursa aşami geldi düşer falan aklma bin soru geldi cok sagolun😘☺️
Merveacar97 Aydan99 yok 34 deyım bende ıkıncı gebelıgım yinede doktora sormuştum oyle rahatladım bende 😘😘😘💕