Minik-anne-12 Zeyykizil benimdemayıs sonu haziran başı ama daha cinsiyrtni öğrenemedim 😔 çoğu kişi kız diyo çoğu kişi erkek diyo 😔
18092019ib Bizde 14 haftalık olduk doğum mayısın 29 u dedi cinsiyeti daha öğrenmedik 1 buçuk yaşında kızım var ikinci kez anne olacağım inşallah. Olmayan herkese nasip etsin Rabbim👐
Eliiiiiiffff 18092019ib benim de 29 Mayıs olarak görünüyor doğumum. Allah sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin 🥰
Abartmatozu Bizde 14 olduk, 16. Haftada cinsiyeti öğreneceğiz rüyamda kız görmüştüm ama bakalım kısmet🙈 Zıbınlar aldım, iyi olduğunu bildiğim bir kaç ürün var onları aldım🙈 (emzik biberon gibi) Sağlıkla kucağımıza alalım inşAllah❤️
incikinannesi Zeyykizil merhabaa 🙋🏻♀️ Bizde 14+5 olduk, cinsiyetimizi öğrendik erkek bekliyoruz inşallah 🥰 sanırım Mayıs annelerin çoğu erkek bekliyor 🤭 zaman geçmiyor gerçekten çok bişey almadım bir kaç zıbın aldım bide h&m den 3 lü fermuarlı pijamayla alt üst takım aldım😍
Melti_ Merhaba 🙋 bizim dun kontrol ve ikili test vardi. Doktor kiza benziyor ama unutun unutun 16 da konusalim dedi. Bana anlamış gibi geldi ama neden kesin soylemedi bilmiyorum. Bazıları erkek olsaydi hemen soylerdi diyorlar. Bazen de burda okuyorum 12 de benzetti ama 16 da farkli cikti diye 🤗 duamiz saglikli hayirli olmasi ama insan heyecanla ogrenmek istiyor :)
Zelooo Benim de 14+1 suan bize de tahminde erkek dedi bakalim hayirlisi. Hic birsey almadim henuz 1 2 ay sonra baslarim alisverise 😍
Gigy Zeyykizil 15+4 bizim de ,7.aya kadar bir şey almayı düşünmüyorum,şükür iyiyiz cinsiyet söyledi ama haftaya daha kesin olacak 🤭biz de her hafta gidiyorduk artık 3 haftada bir gidiyoruz sanki daha hızlı geçmeye başladı benim için ☺️
gulapikk Zeyykizil yeni mi öğrendiniz cinsiyeti, ay bende haziran başı annesiyim doktorum 6 haziran gösteriyor diyo 12+4 teyim 13+1 de doktora gidicem acaba cinsiyeti öğrenebilir miyim kiii🤭 sağlıkla gelsin bu aradaa❤️
Kuzey61 Zeyykizil 15+3 haftalık olduk. 7. Haftada başlayan bulantılar henüz geçmiş değil😔 evet zaman geçmiyor üstüne birde şu korona illeti endişesi
Mrveeski Bizde 11+3 de ilerliyoruz inşallah 🙏🏽 Henüz hiç bir şey almadım ben sanırım ilki düşükle sonuçlandığı için pek acelemiz yok. Bugün doktora gidicez cinsiyet için daha çok erken herhalde ☺️
Rumeysagnc Zeyykizil bende 12+2 oldum doktor kıza benzetti ama daha alışverişe başladım erken diye düşünüyorum
Eeliff_ Zeyykizil erken gelmek isterse mayıs ortasından itibaren ama asıl gün haziran 10’unda doluyor bizim de oğluşun 12+2yim güzel gidiyor ama çöp dahi almadım
Aycu-3006 Bizde 14+4 olduk bugün 🙈cinsiyet tahmininde bulundu doktorumuz ama söylemedi sağlıklı olsunda sanırım mayıs bebekleri genel olarak erkek gibi 🙈🙈
elfaksyy 13+2 yim mayıs sonu gibi sanırım doğum cinsiyet yapisal olarak kiza benziyor dedi :) inşallah değişmez.Ortak alabilmek biçok şey aldım renkli almak istediklerimı hastane çıkışını battaniyelerini beklemedeyim
gcetin Zeyykizil 13+2 deyiz. Benim de oğlum olacak inşallah. daha hiçbir şey almadım alınmalı mı bilemiyorumm
Merinosunannesii gcetin aslında daha cok erken ama bende daha 17yim aldıgım zaman 13 tüm bende ama Kasım indirimlerini kaçırmak istemedim aylardır kumbarada para biriktiriyorduk hamilelik yokken daha lazım olur diye bebeğe kısmetmiş para ve indirim varken almak istedim herşeyin
7capo7 gcetin Bazı doktorlar illa o haftayı bekliyorlar sanırım. İki ablam da 2.5 aylıkken öğrendi ancak benim doktor sanırım sağlama alıyor😁 olsun inanın şu an sağlıklı olsun da ne zaman öğrenirsem öğreneyim modundayım. Çünkü bir kaç gün önce lekelenmem oldu öyle korktum ki sağlığı için. İnsan unutuyor cinsiyetini vs.