Ttugbatrn Kızlar bu ikisi arasında ne fark var ikisini de almak gerekiyor mu yoksa bir tanesi yeterli olur mu? Hani bazı yerlerde bebek yağının önerilmediğini okudum ama mustela içeriği temiz bir ürün ve çok kullanan var kafam karıştı🤔
Cicilibicili Ttugbatrn ben losyonunu tercih ettim. İkisini de kullanan var. Evet içerikleri temiz. Ama yağ için ben de senin gibi duymuştum. O yüzden losyonunu aldım içim rahat etsin diye.
Ttugbatrn Cicilibicili o halde bende nemlendirici alayım değil mi bir de şampuan nemlendirici ve pişik kremini alsam yeterli olur sanırım
Busracobann Ttugbatrn pişik kremi sudocrem alsan daha iyi hiç mustelanin kullanmadım ama Bepanthol yada başka marka işe yaramıyor sadece sudocrem çok güzel
Cicilibicili Ttugbatrn ben sadece şampuan, losyon ve pişik kremi aldım. Pişik kremi olan bariyer krem zaten. Normalde bunu kullanıcaksın. Pişik olduğunda sudocrem fln sürersin.
Busracobann Canım ben nemlendirici olarak kullanıyorum kızım bebekken sebamedin yağını almıştım kızımda bebek egzemasi olunca doktorum nemlendirici al dedi 2 buçuk yaşında hâlâ kullanıyoruz 2. Bebeğime de nemlendirici olarak alicam
Ttugbatrn Busracobann sudocrem aldım daha önce içeriği temiz değil dediler şimdi o yüzden sudocremi kendim kullanıp bebeğime mustela alacaktım 🤔
Busracobann Ttugbatrn valla canım kızıma bir tek o iyi geldi arastirdiysan bilmiyorum hiç onun pişik kremi kullanmadım
Unlukacar Ben losyonunuda kullanıyorum yağınıda canım ama pişik kreminden hiç memnun kalmadım pişik önleyici diye aldım pişik yaptı en güzeli sarı kantaron yağı 0 pişik mustela pişik yaptı sürdüm 1 gün sonra olan pişiği bile yok etti