Sonunda bende hikayemi sizlerle paylaşıyorum çok şükür. 9 ay gibi bi süre çok güzel bi hamilelik yaşadım çok şükür. 9. Aya girdik 36. Hafta korona oldum. Bebek döner diye bekledik ama bebek makat pozisyonundaydı yani başı aşağıya inmiyordu. Korona olunca 10 gün gitmedim doktora tamda her gün gitmem gereken bir dönemdi. Gidemedim. Evde atlattım bi şekilde. Daha sonra gittiğimde bebek hala dönememişti kilosuda hiç ilerlememişti 36. Haftasındaki kiloda gözüküyordu hala. Doktorum bu durumdan hoşlanmadı. 38. Hafta yine kilo almamışsa sezeryana alacağını kordonun bebeği sardığını o sebeple dönemiyor olacağını söyledi. Beklemenin anlamı yoktu çünkü bebekte gelişmemeye başlamıştı. Cumartesi kontrole gittim çarşamba için sezeryan günü alacaktık fakat doktorum hemen almak istedi. Ve beni ikna etti. Bana göre erken gibi geliyordu 38 +3 kendimi hazır hissetmiyordum. İlk önce hazırlıklar yapıldı yatış işlemi korona testi vs derken 13.15 te sezeryana alındım.Epidural oldum ben. Kızlar sakın ama sakın kendinizi korkutmayın okadar güzel geçti ki. O belden yapılan iğne acıtmıyor inanın yapıldığı anda sadece bi sıcaklık geliyor belden aşağınıza ve ameliyathane buz gibi olduğu için rahatlıyorsunuz. Daha önce hiç ameliyat geçirmemiş biri olarak söylüyorum bunu zor değil aşırı bi ağrı çekmiyorsunuz. Ameliyat sırasında oğlumun gerçekten kordona dolanmış olduğunu hatta bir bacağını ve kolunu mosmor yaptığını gördüm. Çok korktum ama çok şükür herşey yolunda iyi ki beni ikna etmiş doktorum. Kızlar doktorunuza inanın ve ne diyorsa yapın… ameliyattan sonra bacak uyuşukluğum yaklaşık bi 5. Saatte tamamen geçti. 6. Saatte yürüyüş için ayağa kalkıyorsunuz ordada ameliyat yeriniz çok ağrımıyor belki başınız dönebilirmiş ama bende olmadı öyle bişey çok şükür yürüdüm.Ve Ertesi gün taburcu olduk. Oğluşuma kavuşmanın vermiş olduğu mutluluğu zaten tarif edemiyorum. Hala rüyada gibiyim. Uyuyamıyorum sürekli onun başında beklemek istiyorum. Rabbim bekleyen herkesin yardımcısı olsun isteyenlerede hayırlı evlatlar nasip etsin.. sormak istediğiniz sorular varsa severek cevaplarım🥰