rumeysa16 Saat 7 de planlı sezeryanım başlayacak, bolca dua bekliyorum sevgili anneler💓💓 Doğum hikayemide paylaşmak nasip olur inşallah😍
Buseyvz rumeysa16 Rabbim hayırlısıyla kucağınıza almayı nasip etsin inşaallah, güzel haberlerinizi de bekliyoruz 🤗 siz de bizim için dua edin tüm bebişler hayırlısıyla, sağlıkla gelsinler inşaallah ❤️
Arzucuk rumeysa16 bebişlerimiz sağlikli gelsin inşallah ..bende şuan evde sancimi cekiyorum suyumda patladi
elkakimmon rumeysa16 Allah yar ve yardımcın olsun inşallah yavruma sağlıkla kolaylıkla kavuşmayı nasip etsin 🌼🌼🤍🤍🥰🥰 inşallah coook güzel bir doğum hikayen olur.
Nasippp Arzucuk rabbim sizlere bağışlasın bana dua edin nolur bende sağlıcakla alayım kucağıma az önce kurulanırken peçetete nereden değdiğini anlamadığım leke değdi 21 haftalığım serklajlıyım 😥 kontrol ediyorum şuan bişey yok ama çok korktum 😟
rumeysa16 Nasippp Sizde sağ sağlim kavuşun inşallah, lekeyi doktorunuza sorun bence önemli oluyor o haftalarda
Nasippp rumeysa16 amin canım sorucam hemen randevu aldım gidicem ama şuanda bişey yok vajinanın iç kısmına peçete ile dokundum değmedi bişey nereden bulaştı anlamadım ya 😔
Zuzu3321 rumeysa16 ayy girmissin bilee 15 dakika olmuss ne kadar guzel ya Rabbim Sag saglim kucagina versin insallah
asiltosumm35 rumeysa16 Allahim kazasiz belasiz sag saglim kucagina almayi nasip etsin insallah canim benim 🙏