Esma-4242 Kizlar yarım saattir 5 dk ya bir belden ve karnıma bı ağrı giriyor ama o an yerimde durdurmuyo 30 sn surup geciyo sizce dogummu suyum vs bişey de gelmedi nişan da yok bide mide bulantım var
Sinemmm03 Esma-4242 bencede doktora git hemen canm mide bulantisi da rahim açılırken olurmus belki dogumun habercisi
Cansucasalin Kaçıncı haftandasın canım doğumun başlaması için illaki nişanın gelmesi yada suyunun gelmesi gerekmiyor diye biliyorum kasılmalarını takıp et şiddeti artar ise acile başvur
Cansucasalin Esma-4242 yarım saattir var ise sakın bekleme doktorunla iletişime geç yada hastaneye git canım
Merve1192 Esma-4242 bence de bekleme doktorunla iletişime geç lütfen o seni en doğru şekilde yönlendirecektir ama bence doğumun baslamis
Esma-4242 Aselbeyhan Merve1192 Aselbeyhan Sinemmm03 Elmaveannesi Cramel fatmaozdemir1 Buyrenk ecembugra53 Nezosikra Nezosikra Cansucasalin kizlar 8 cm açıklık olmuş ben hastaneye gelene kadar bebeğim yanımda normal doğum yaptım şükür 🥰
Elmaveannesi Esma-4242 36 +5 im. Gun boyu bebegim bir yerde toplandı 10 dk da bir kasıldı. 2 de hastaneye geldik o kasılma sirasinda 100lerde sanci cikti. 10 dk da bir oldu sanci. Doktor serum bağladi. 6 da tekrar nst verecek. Açılmam yok. Ne nişan geldi ne suyum. Dogum olursa durdurmam dedi doktor.
Melike145334 Elmaveannesi Elmaveannesi aynıyız 35+5 kasılma sancı var serum verdiler nst cekıldm sancılar devam edıyor
Digdemdurukara Esma-4242 hayırlı uğurlu olsun canım. Bende 37+6 yım ve bugün sabahtan beri vajinamda ağrı hissediyorum. İlk defa başıma geliyor bu durum ve ikinci gebeliğim. Sezeryanla doğum yapacağım. Bu doğum belirtisi mi bilemedim. Ağrı halen geçmedi hastaneye gidip gitmemek konusunda çok kararsızım