Bekleyemedim eve gitmeyi yazmak için. 🙂 sıra bendeeeee 🙆😂
Evet başlıyorum, dün yani 39+0 kontrolde her şey normaldi bekleyeceğiz belki 41 i bile bekleyebiliriz dedi doktorum. Gece sahurdan sonra adet sancım oldu zaten bu aralar oluyordu çok sürmedi. Sabah baktım hafif sancı geliyor 10 dk sonra trkrar hafif sancı geliyor. Hiç bu kadar tekrarlamazdı ama hafif olduğu için yine önemsemedim. Öğlenden sonra pazara gittik annemle, özellikle çıkıp yürümek istedim. Gelince sıklaşyı düzensizdi 5,6,8 dk da bir. Doktoru aradım gelsin nst den bakalım dedi, bende evde oyalandıktan sonra akşam 6 civarı çıktık hastaneye trafikten 7 de ordaydk. Gittiğimde 4 cm açılmam vardı, işlemleri yaptık yattım bir saat sonra 6 cm oldu sonraki bir saate de 8 cm oldu çok şükür. İlk gebeliğimdi ve beklediğimden hızlıydı, krndi sancımdı, serum takıldı ama pek almadım. 8 cm açılmadan itibaren sancım çok sıklaştı, öncesinde arada dinlendiriyordu. Doktorumu bekliyorduk doğumhaneye aldı beni, sancın geldikce dizlerini çek ve ıkın dedi, sonra dokyor geldi 3 ya da 4 ıkınmayla doğurdum, kucağıma verdiler kordonunu kestim 🙂 sonrada dikişler atıldı ve eşini aldılar. Bebeğim kucağımda çıktım sandalyede 🙂 sizlerede bol bol dua ettim, allah daha kolay doğumlar da sizlere nasip etsin, yar ve yardımcınız olsun 🙂)) 39+1 de 3400 gram doğdu , dün 3200 gram demişti ultrasonda doktor 🙂