2ErkekAnnesiiiii Bayanlar pazartesi gününe kadar dogum olmazsa suni sancıyla normal dogum baslatılcak ama ne acılma ve ne bişey suni sancıyı cekipte sezeryana dönen varmı 🙄
Deletedmom419 2ErkekAnnesiiiii açılma olmazsa çok zorlanacaksın 24 saat içinde gerçekleşiyor doğum açılma olursa 4 5 saat içinde
Haticeyuce31 2ErkekAnnesiiiii canim belli olmuyor benim arkadaşıma 2 saat suni verdiler hic bir belirti sanci olmadi ve bebeğin kalp atisi yavaşladı hemen seseryan oldu ama kuzenime doktor alttan muayene hic yapmamış 2 gün suni çekti sonra sezeryana alındı bende suni aldim 4 saat içinde hahyirlisiyla kucağıma aldım rabbm sağlıkla sihhatle kucağımıza almayı nasip eylesin
Nezosikra 2ErkekAnnesiiiii kaç haftaliksin canım benimde günün yarin bitiyor tam 40 haftalık olcagim doktorum pazartesiye kadar bekle pazartesi sabah gel dedi bekliyorum inslalah kendi sancimiz gelirde sag salim doğururuz artık
mine-1994 2ErkekAnnesiiiii Benimde günüm bitti bugün doktorum gün verecek doğum için normal istiyorum suni alacağım ama bende de açılmam olmazsa Sezaryana dönersem korkusu var
2ErkekAnnesiiiii Deletedmom419 şaka gibi direk sezeryana almıyolar ozaman 24 saat cekicem o sancıyı 😩
Deletedmom419 2ErkekAnnesiiiii 🥺zorlarlar açılman olmazsa mecbur sancı çekersin sonra alırlar sezeryana benim ablam sanki 2 defa doğum yaptı hem sancı çekti hemde sezeryandan sonra acı çekti zor valla çok zor ama Allah yardım ediyor
2ErkekAnnesiiiii Haticeyuce31 amin canım hayırlısıyla insallah catı muayenem yapıldı normal dogum için uygun 1 cm acıklık denildi ama baska bişey yok saglıkla dogar lar insallah🌸
2ErkekAnnesiiiii Nezosikra amin canım 40+3 üm 41 de alıcagını söyledi bakalım bekliyorum oyüzden saglıkla dogarlar insallah🌸
Haticeyuce31 2ErkekAnnesiiiii bende ayni sekildegittim seninle 4 saat de rahat ağrısız bi doghm gerçekleşti canim içini ferah tut kendini ravbime birak ve dualarını dilinden düşürme benim o ksr sürdü seni belki daha kısa sürer insallah