Mevlude40 Yarın 28. Haftamda gircem ama bigun çok hissediyorum bi gun hiç yok normal mi kızlar yardımcı olur musunuz. Endişelenmeliyim ? 😕
Semaykuntt Mevlude40 bende de aynı aka tatlı yediğinde soluna uzandığında rahatlıkla hissedebilirsin hissemedigin günler ki bir yandan da yerleri daraliyor ya fazla hereket edemiyorlar
Nurunsl Mevlude40 ahh ahh bugün bnde post açtım 30 haftalığım hala düzenli değil. Saatlerdir hareket etmediği oluyor kafayı yiyorum :(
MystryYYy Mevlude40 bende 27+6 haftalgm benmde oyle. Bir gün hareketli bir gun hareketsiz takiliyor korkutuyor beni . Doktoruma sordum dinleniyodur dedi . O dinlenirken benide kafayi yedirtiyor. ☺️
Mevlude40 Zaten 28 haftalık olmama rağmen karnım öyle büyük ki. Uyuyamıyorum asla rahat edemiyorum 😀 sabah 5 e kadar dönüp duruyorum 😀
Semaykuntt Mevlude40 aynı bende oyleyim ama gündüz öğlen olunca bir uyku basıyor gözlerim istemsizce kapanıyor allahim.nasil tatlı geliyor uyku öğlen sorma 🙈
Cicek33 Bizde 27+6’ yız hareket etmedi diye çok kafaya taktım hemen akla kötü şeyler geliyor . Sonra tost ayran yedim hareketlendi tatlı falan hiç fayda etmedi 😂 demek ki uyuyordu diyordum ya da keyfine göre takılıyor 😅