Astadavistabeybi Teşekkür ederim empati kurduğunuz için ama bu konuda şu anda hiç empati kurup kendinizi üzmeyin.Bizlerin imtihanı da böyleymiş , herkes bunları yaşayacak diye bir şey yok.Sadece her anne bilinçli ve tedbirli olsun.Çok fazla dışarıdan gelen yorumlara takılıp kalıyoruz.Hamileliğinizin tadını çıkarın, bardağın hep dolu tarafından bakın.Bu hem sizi psikolojik olarak rahatlatacak hemde bebeğinizi olumlu etkileyecektir.Sizin her hissettiğinizi yavrunuzda hissediyor çünkü.Yatmak zorunda mısınız mesela uykusuz gecelerin yerine şu anda keyif yaptığınızı düşünerek geçirin günlerinizi, karnınızı sevip okşayın bol bol sohbet edin evladınızla.Görünüşte olumsuz olan her ne varsa mutlaka olumlu bir tarafı da vardı.Bulamıyor musunuz ? Benim görmediğim ama Allah ın bizler için hayırlı gördüğü bir durum diyip dua edin , sabredin..
Malesef bebeğini kaybeden anneler ,ölü doğumlar ,engelli bebekler bunlar hayatın gerçekleri..Ama ki ay benim bebeğimde mi böyle olacak, ay ben ne hissederim, ya başıma gelirse diye sürekli düşünürseniz inanın hamileliğiniz bitmez.
Ben yeniden hamile kaldığımda evladını kaybeden bir anne olarak içimde bir korku barındıracağımı biliyorum ama bunun da üstesinden geleceğim.Evladımı kaybedince ilk zamanlar aklımı kaybedecek gibiydim, Allah bana öyle bir sabır ve dayanma gücü verdi ki…Sadece sabır ve dayanma gücü diledim Allah tan.Sende şifa dile kuzum , Allah ım zamanında sağlıkla kavuşmayı nasip etsin.Dediğim gibi iyi şeyler düşün hep , dualarım seninle ve yavrunla 😘