Haticeay Kızlar merhaba 9 haftalık gebeyim kalça ağrım var internette erken olduğu yazıyor ama sizce doktora gitmeli miyim?
Mervetekmn Haticeay yok merak etme benım de öyleydi hep agrıyordu yürüyüş yaparken bıle agrım oluyordu tam kaldırıma adım atıcam öyle kalıyordum esım olmadan dışarı çıkamıyordum gercı hala oyle yürüyüşte yapmıyorum artık vakalardan dolayı
Esraguler Ben doktoruma söyledim hareketsizsin cok ondan olabilir dedi bi saat de olsa evde yürüyüş yap canım baana o şekilde söyledi doktorum
Haticeay Mervetekmn çok geçmiş olsun sizin baya kötüymüş inşallah geçer evet bende yürüyüş yapmak istiyorum ama karantina eve hapsediyor hepimizi😞
Ceylan96 Benimde oluyor korkma hareket et minik minik adımlarla evin İçinde belli bir haftada geçiyor
Haticeay Ceylan96 bunu yapmaya çalışıyorum ama neyse ki buraya yazdıktan sonra rahatladım normal bir durummuş☺️
Ezolym Kalça bacak hepsi var çok ayakta kalınca oluyor genelde yemek vs evi toplayım derken dinlenmek için oturuyorum tekrar kalkamıyorum kalktığmda yaşlılar gibi yürüyorum🙃23.hafta
Haticeay Ezolym bakalım benim 9.haftada bu şekildeyse ilerleyen zamanlarda ne olacak bilmiyorum inşallah geçer 🙏
Aysekara Ezolym aynı beni anlattın şu an 😊 25. Hafta dayız bizde. Ama benim hep böyle oluyo doğurana kadar devam edecek yine 🥴 inşallah sizinkiler erkenden geçer
Esmdrml Benimde 14 haftalık 3 gundur basladi nasil sızlıyor ama çok erken 😢 degilmi son aylari düşünemiyorum maden suyu günlük ve muz iyi geliyormus kramplara
Tdof26 Esmdrml bende 14 haftayken aşırı kalça ağrım oluyordu kalkamıodum resmen ama sonradan farkettim ne zaman iş yapsam Ozaman ağrıyo benim bende az iş yapmaya çalışıyorum iş yaptığım gün kalkamıyorum