Ruveydakilic25 Kızlar bebeğimin suyu çok azalmış 38+2 haftalığız doktor pazartesiye tekrar gel dedi nst de sancım ilk defa 80 i gördü böyle devam ederse bebeği almak zorunda kalabilirim oksijen sıkıntısı çekebilir dedi 😞
Yenidenanne Ruveydakilic25 ben 30.haftamda aynı şeyi öğrendim doktorum suyun sınırda kötü değil ama daha iyi olmalı dedi ve benimde haftaya tekrar randevum var henüz 31 haftalık hamileyim ve çok erken doğum için oyüzden doktorum hergün havuç suyu iç armut ye dedi günlük su miktarınıda 3 3.5 litreye çıkar dedi belki sende de faydası olur ben şimdi yapıyorum bakalım haftaya görcem fark olup olmadığını 😕
Fidashka Uzulme canim zaten erken dogum degilki,tamda zamani zaten🙂sagsalim alirsin insallah kucagina
Ruveydakilic25 Yenidenanne Allah razı olsun canım ☺ Rabbim hepimize sağa sağlim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah
Yenidenanne FeriDEniz hayır yapılmadı ama haftaya perşembe tekrar gidicem eğer hala sınırdaysa o gün belki yapabilir iğneyi
Merveozcelikcckl Canım erken değil ki vakti gelmiş zaten belki normal Doğum olmayabilir ona da üzülme bebeğin sağlıklı olsunda