Aynı problem benim başıma geldi. Kizimda eşimle ben ismini koyduk Ülkü Berra. Oğlumdada hamileliğim boyunca Aybars dedik neyse bı gün eşim geldi arkadaşının annesi beni rüyasında görmüş oğlum olacakmış adını Ömer koyacakmisiz dedim tamam vardır bir hikmet Ömer Aybars olsun. Doğum yaptım eve bı geldim eşimin babası salı günü doğdu Salih olsun demiş eşimde abisi orada ona nisbet yapsın diye tamam baba Ömer Salih olsun demiş. Geldi bana söyledi bende dedim o zaman benim babamın dediği isimde olacak Alparslan Salih olacak. Velhasıl ben dediğimde kaldım gitmiş kimliğini cikarttirmis kimlik eve bı geldi Ömer Salih o gün akşama kadar ağladım. Şimdi gene hamileyim eşim diyor erkek olursa ben koyacağım kız olursa sen. Bende dedim eğer abuk sabuk bir isim koyarsan bu sefer pislik çıkarırım. Şimdilik kapandı bakalım. Doktor kız dedi geçen gidişimde bugün tekrar kontrolüm var. Ve inanın sırf isimden dolayı kız olsun istiyorum aynı travmayı tekrar yaşamak istemiyorum. Oğluma her seslenisimde ya Ömer diyorum yada oğlum diyorum. Rabbim yardımcın olsun inşallah.