Aleynakalkar Merhaba İstanbul Çengelköy medivia hastanesinde Doğum yapacak olanlar var mı? Veya yapan oldu mu ben doktorum ile 2000 e anlaştım acaba bu fiyatın dışında hastane ücret istiyor mu
Astadavistabeybi Aleynakalkar neden hastanenize sormadınız . Bazen sağlık çalışanlarına vs indirim yapıyorlar yapan varsa da fiyat ayrı olabilir keşke hastaneye sorma şansınız olsa
sarisu1 Aleynakalkar benim doktorum dışarıdan gelecek medivia a 2500 sizin doğum gece olursa bazı doktorlar gece doğum için ek ücret istiyor benimki istemedi ama onu bir sorun derim
Busbushatun Aleynakalkar soylenen fıyattan baska ıstemıyorlar aksı bı durm yoksa ama sanırım bı gece kalıncak seklınde hesaplıyorlar
Aleynakalkar sarisu1 gece gündüz fark etmiyor aynı fiyat alacak ama acaba hastane de extra tutar alıyorlar mı diye merak etiim
Eayh Sena34 o anlasmayla alakali hada suit oda vs olursa yoksa dogurunca nerde kalcam.mecbur oda dahil olmalı. Hangi hastahane senin cnm
Aleynakalkar Mesela bazı hastaneler doğum ücreti dışında ücrette çıkarıyorlar acaba bunun dışında var mı ücret
sarisu1 Aleynakalkar yok herşey dahil fiyatı yatak masrafı size bebeğe yapılacak uygulamalar topuk kanı vs içinde oluyor ayrı bir ücret çıkmaz dedi doktorum