Busra_akgun Selam bayanlar 34+4 hamileyim bebek hala dönmedi bu haftadan sonra döner mi kimi döner kimi dönmez diyor doktor da %60 dönebilir diyor sizin bebekler kac haftalıkken döndü acaba ?
sagsbry Busra_akgun bende size ek olarak birşey sormak istiyorum.. Cevaplayan arkadaşlar olursa sevinirim.. Bebeğin dönmesi için yapılan(hareket) veya her hangi bir şey var mı acaba?
Ozlm4452 Busra_akgun bende 35.haftada gittim kontrole dönmemiş herhangi bir şey söylemedi daha zaman var dedi doktor plates vb hareketlerde dönmemişse yapılmaması öneriliyor bekleyeceğiz bakalım ben normal doğum da ısrarcıyım inşallah döner bebişlerimiz
Sinemmm1 Busra_akgun ben 30 da gittim donmemisti bir hafta sonra tekrar gittim muayeneye bu sefer 31 de dönmüş çok şükür. Yani her an dönebilir de hiç canınızı sıkmayın. YouTube da videolar var döndürme ile ilgili bakabilirsiniz ben sadece bir kez yaptım hareketi faydası oldu mu bilmiyorum
Busra_akgun sagsbry valla ben ebeye sormuştum dönmüyor ne yapicam ben diye emekle dedi bana doktor spor salonunda plates squat yapabilirsin dedi ama bu virüste oraya gidemem
Srplhrgl sagsbry cekyata gecip diz çöküp ellerinizi halıya koymanız gerekiyor 5 dkda bir yapılacakmis youtubede insatgramda gördüm
badecanisik sagsbry benm doktorum ilk gebeliğimde 32 haftalıkken ayaklarımı dikmemi belime yastık koymamı 15dakika kadar beklememi söylemişti yaptm 1hafta kadar ve döndü kızım normal doğırdum.
sagsbry Busra_akgun evet canım evde kendi yapabileceğimiz bişeyler lazım.. Biraz araştırıp denemek gerek.. Allah kolaylık versin 🌼
Zeynep_cekim Ben 32. Haftada gittiğimde dönmüştü 34+1 de gittim hala Doğum kanalındaydı başı 36 da gideceğim nst ye başlayacağız , dönmesi için de bir şey yapmadım
aslanuraz Kutup ayısı pozisyonunda beş dakika bekleyin kızlar. Ebe söylemişti bizim gruba ve arkadasm 39. Haftada o hareketle döndürdü
Sinemmm1 Busra_akgun link attım ama açılır inşallah Makat gelişleri tersine çevirme Videonun adı bu. Tabi doktorunuza danışın yinede yapmadan. biraz ters bir hareket dikkat edin
Busra_akgun Ebe tülin bulur var ona sordum instagram sayfasinda biraz asagilarda bi hareket gostermis %90 doner diyor ben denicem bakalim 😀😀
Smyydmr1 Busra_akgun döner inşallah endişe etmeyin hayırlısıyla Allah ayarlar her şeyi olmazsa sezeryan oluruz napalm
Busra_akgun Sinemmm1 evet bu hareketi bugün bir ebe daha onerdi ama kararsizim gerçekten birsey olur mu acaba diye korkuyorum
MKkubra Busra_akgun benimkide dönmemişti hatta doktor dönme ihtimaline yüzde 3 dedi durdugu pozisyondan dolayı ama 36 . Haftada ben hiç bişey yapmadan döndü 😃