gamzedefnee Arkadaşlar 32.haftam bugün nst de sancim cıktı gece de biraz sancim vardı doktor düşük iğnesi ilacı falan verdi erken doğumu engellesin diye faydası olur mu acaba bi sıkıntı olur mu çok korkuyorum bu durumu yaşayıp normal doğuran var mi acaba
irva gamzedefnee Benim de o haftada olmuştu.Serum taktırdı.Ayrıca o gün 2 gündüz 2 akşam olmak üzere 4 doz ciğer geliştirici iğne vuruldum.İşe yarıyor yani diyeyim.Fakat benim oğlan daha fazla dayanmak istemedi 36.haftada geldi.Şimdi 17 günlüğüz.😁
1PrensAnnesi gamzedefnee ilk gebeliğimde hem sancı hem açıklığım vardı uzun süre gitti bu bende 39+1de doğurdum korkma
ebrureyhan canım ilk gebeliğimde sürekli nst de sancım çıkıyordu normalde hiç sancım yoktu senin nasıl normalde sancın var mı yoksa hiç korkma 40 hafta doğum yaptım
gamzedefnee ebrureyhan maalesef gerçekte de sancim oldu dün ilk defa gerçekten çok korkuyorum ve stres yapıyorum lütfen dua edin bana😔
gamzedefnee irva bana sadece progestan diye bu hap verdi günde 2 defa bi de 1 tane iğne yaptı şimdilik