Kubravci Ne zamana tarih aldiniz?? covit testi yaptilar mi?? Kac kisilik odsda kaldiniz ?? Kac gun kaldinis ???
Durukusunannesi Kubravci şehir hastanesine gitsene canım Zübeyde hanım hakkında çok iyi yorumlar duymadım ben şehir hastanesi özel gibi
Ruvus Prenslerinannesi06 4 kişiyle kalmanın zorlukları oldu mu peki bende zübeyde hanıma gitcem ama bi gözüm korkuyo açıkçası
Kubravci Prenslerinannesi06 bende 2019 da dogum yaptim 5 kisi kalmsitik cok zordu ben sidmi seyi merak ediyorum covitten dolayi degisiklik var mi seseryanlilari kac gjnlukken aliuorlar onu merak ediyorum
Prenslerinannesi06 Ruvus çok sinir olmuştum o zaman bebeği uyutuyorum kadin telde sürekli konuşuyor bu o zorluğu vardı
Ruvus Prenslerinannesi06 hmm anladim ben bide lavaboya nasıl gitcem diye düşünüyorum tanimadigim insanlarin yanına çocuğu nasıl birakcam😏
Eda_anne Ruvus valla onu bnde düşünüyorum 🤔 diğer doğumlarımda orda mutlaka az da olsa muhabbet kurduğum bi arkadaş olmuştu o bana bırakırdı ben ona bakalım şimdi nasıl olacak🙄rabbim bir hale yola koymuştur muhakkak 💕yaşayıp görcez😊
Ruvus Eda_anne Benim ilk olduğu için hiç bisey bilmiyorum aklımda bir sürü soru işareti var😊 Allah hepimizin yardımcısı olsun☺
Prenslerinannesi06 Kubravci bugün kontrolüm vardı sezerayn için gün verilecek bakalım detaylı anlatırım size
Prenslerinannesi06 Kubravci randevumu aldım ikinci sezerayn dahiliyeye göründüm ardından kadın doğuma 9 aralığa günümüzü aldık hayırlısı ile