kbrclbkc kızlar 34+5 günlük hamileyim tuvalete gittim ve peçeteye hafif kanlı bir akıntı geldi doğum icin çok erken değil mi yada doğum belirtisimi acaba ? bu arada telefon değişikliği yaptığım için başka hesap açmak zorunda kaldım
meltemerdem kbrclbkc Nişanınız gelmiş olabilir ama nişan gelince hemen doğum olmuyo diye biliyorum. Siz bugün ne olur ne olmaz bi doktorunuzla görüşün 🙏🏻
FeriDEniz kbrclbkc kendi doktorumun vakit kaybetmeden hastaneye gel dediği durumlar; kanlı akıntı, mide bulantısı ve kusma, aniden su boşalması ve bebek hareketlerinde azalma. Bu bilgiye dayanarak bence bi ara doktorunu.
kbrclbkc meltemerdem kan çok çok az miktarda emin olamadım ben. bide bebek gayet hareketli ama hafif hafif kasıklarım ağrıyo
meltemerdem kbrclbkc Forumda okuduğum kadarıyla kanlı ve sümüksü akıntı nişan demekmiş. Benim de ilk gebeliğim 34+3üz bilmiyorum henüz basıma gelmedi. Bildiğim kadarıyla fikir vereyim dedim ama ne olur ne olmaz sen bugün bi görün doktoruna. Ya da numarası varsa ara konus mesaj at yönlendirir zaten
meltemerdem kbrclbkc Sizden de 🤗 siz ara ara bu konuya Mesajlar atın ki konu yukarılara çıksın. Şimdi uyuyo sanırım herkes, uyandıklarında görüp yardımcı olurlar insallah 🙏🏻🙏🏻