Cupkek Kızlar toplu ovulasyon yumurtlama testi almak istiyorum ama çok pahalı yaa varmı bildiğiniz biryer 20adet 90₺ 50₺ falan çok fazla
Eylul58 Cupkek Gittigidiyor da 20 tanesi gebelik testiyle vs 52 tl falanfiyati iyi yani pahali değilki.. Ucuz gebelik testinin tanesi 5 tl yani ordan hesapla
Beste34 Cupkek ben kullanıyorum instagram dan aldım 40tane ve 4de gebelik testi gönderiyorlar 80tlydi nee zaman resimlerini çekip atsam da yardımcı oluyor ilgileniyorlar canım
Rmys11 Cupkek @Birgebeningunlugu sayfası var instagramdan oradaki abla satıyor hemde takibini yapıyor ilk defa kullanacaksan öyle yap bence çok iyi biri hem yapman gerekenleri de söylüyor
Eylul58 Cupkek Ovulasyon testi de gebelik testi biçiminde 3tl ile 20 yi çarptığını da bile uyguna gelmiş oluyor ama sen bilirsin 😉
izmirlihatice slm canim ben yeni aldim 60 tane Ovulasyon testi 4 tane gebelik testi 100 tl rahat 2 ay gider
izmirlihatice Cupkek minik kurabiyebilerden vr ebrucugumunda saatti var ama ben malsef alamıyorum ondan pko oldugu icin
Beste34 izmirlihatice bende de var pco silik çizgiler çıkıyor ama yumurtlama olduğunda net 2 çizgi çıkıyor sizinde öyle olmuyor mu