Karahan_ Tgcprngll inşallah gelirler kuzum yanımızda olurlar 🙏😢 çünkü o an evet başımızda dünya kadar insan olcak ama Bizim gözümüz sadece tek birini arayacak Eşimiz oda 😔
Karahan_ ayminaninannesi 17+1 olduk bizde zaman geçtikçe üzülüyor insan. Benimde eşimin işi çok yoğun bu ara doğru düzgün konuşamıyoz bile halbuki en çok onların desteğine ihtiyacımız var 🙏😢
Can_Can Karahan_ benim eşim suriyede görevde 3.ayımızı bitrcem Allah sabır versin hepimizeonlara da sağlık sıhhat güç versin 🙏
Gldlysr_6652 Karahan_ benim eşimde asker ama yanımda şükür sadece bı kacgunluk görevleri oluyor bazende nöbetçi oluyor genelde yanımda benimde ilk gebeligim. Çok zor geçiyor hamileligim
ArasisMom Kızlar eşlerinizin yasal olarak 10 gün babalık izin hakkı var nerede olursa olsun 10 gün yanınaza gelme durumu var. Doğum yaptığınız gün baslar izin hakkı.
Karahan_ ArasisMom böyle bı hakkı olduğunu biliyoruz saten biz doğumdan önce hamileliğimizde yanımızda olsun istiyoruz
_41sumeyye_ Karahan_ benim esimde hakkari semdinlideydi buraya tayin olduk sukur yani anliyorum sizi oralardaykrn cok zor oluyor bende memlekettrydim ordan donmesine 2 gun kala mayina basip patladilar falan cok zordu gervekten insallh bian once biter oranin gorevi kavusursunuz canim
_41sumeyye_ ayminaninannesi canim.izinler acilmis hem babalik izni var onu mecbur vericekler yani yasal hak bu insallh yaninizda olurlar
Karahan_ _41sumeyye_ babalık izni inşallah verceklerde insan hamileligin de de 1 Gün olsun yanında olup bebeği beraber görmeye gitmek istiyor. Babamızla bizimle gelsin falan 😔 1 güne
ArasisMom Karahan_ Çoğu kişi doğum zamanı da izin verilmeyebilir yazmış okursanız ona istinaden söyledim. Senelik izni olduğu sürece alır ama yoksa yada kullandıysanız yapacak birşey kalmıyor maalesef. Ya eşinin yanında kalıp zorda olsa birlikte bir hamilelik süreci gecireceksin ( eş götürülebilir yerler için diyorum) yada mecburen aile yanında kalıyorsun. Bu mesleğinde kötü yanı maalesef ki bu 🙄
Ebru10 gulapikk bende sen gibiyim dogumum yaklastı hiç kontrle gidemedik telefondan ögrendi hamıle olduğumu suan sırnakta izinlerde kapalı 1bucuk senelık evlyz toplasan 1 ay zor kalmısızdr aynı evde
gulapikk Ebru10 aşkım valla biz 4 günlük evliydik aldı gönderdiler vana bir izne geldi işte izne geldiğinde de hamike kaldım, düşün sen benim halimi ben kendi evimde 1 gece yatamadım o vana gitti ben annemlerde kaldım hala gelmesini bekliyorum 😊
Ebru10 gulapikk benimde senden farkım yok egitimdeydi zar zor izin aldık dügün için 2 gün verdiler 8 ay yanlz geçti sonra Polatlı’ya gittik orda hergun Eve gelcek rahat etcez dedık ozamn hamıle kalmısım virüs cıktı salmadılar tek basıma kaldım memlekete dönemdim yollar kapandı yanlz basıma doktora gttım hep şimdi şırnakta ben memlektteyim izin bile kullandırmadan yolladılar izinlerde kapalı anca dogum iznine gelecek oda 2 gün yolda gıtcek