hazal_prensesim2021 svksym mutlaka bir iş var onda tahlile para ödenmez özel hastane olsa tamam doğrudur dicem ama devlet asla almaz diorum.kesin ve net
svksym hazal_prensesim2021 yorumlara bakarsanız başka yerlerde de isteyen varmış. Ya heptir ya hiçtir. Bazi yerlerde isteniyor bazi yerlerde istenmiyor. Sağlık sektörü kurallari şehir şehir hastane hastane değişiyor heralde
svksym Lulus- işlerine gelmiyor bence ya hiç yapmasinlar ya da parayla yapmasinlar bu işi. Teşhis koyamadigi icin tahlili yapmiyorlar ama para verince nasil bir teşhis koyuyorlar merak ediyorum. özel hasta mı yaziyorlar acaba hayret bir séy
hazal_prensesim2021 svksym sosyal güvencesi olmayan kişilerden evet muayene ücreti yapılan tahlil ücretleri talep edilir .
Elfelbl svksym Ben ne doktoru tanırım ne seni, için rahatlasın diye ben başıma geleni anlattım benden de ücret talep ettiler diye. Keşke hastaneden çıkmadan hasta hakları bölümüne gidip oraya sorsaydın daha net açıklama yaparlardı.
svksym hazal_prensesim2021 yorumlara bakarsanız ücret istenen yerler varmış neye gore kime gore. Işin aslını nasil ögrenebilirim..
Elbet-birgun-kavusacagiz svksym sigortaniz varsa isteyemez canim sigortan olmasaydi ucret odemen lazim ama sigortaliyken aslaa. Arastir ve git sikayet et hakkini savun kim bilir kimlerden bu sekilde para aldi
hazal_prensesim2021 svksym hastanenin hasta hakları birimi ile görüşün kime göre neye göre die sorun bilgi vermeleri gerekir bu konu hakkında çok ilginç olmaması gereken bir talep.
svksym hazal_prensesim2021 benim sosyal güvencem var bana bu tahlili kendi istemediği icin disardan ben talep ettiğim için özel olarak hem muayene hem tahlil için ücret talep hakkı oldugunu söyledi. Kadin doguma gidebilirsin onlar ücretsiz yapar burda ücretli dedi.
svksym Elbet-birgun-kavusacagiz Hastaneyi arayıp kesin bir bilgi almam lazim burda yazilanlara göre alan doktorlar varmıs.
Rmeysa_1661 svksym çekirge de bazı bölümler özellerle anlaşmalı oldu diye biliyorum ama yine de ssk var ise ücret talep eden doktoru başhekim ie ya da cimere şikayet edin böyle bir hakkı yok
hazal_prensesim2021 svksym kadın doğum ucretsiz yapıyorsa bu tahlili kendi o hastanenin doktoru degilmismide ücret talep ediyormuş öyle seymi olurmuş yaww
svksym hazal_prensesim2021 ben bu tahlili istediğime göre özelden gelmişim madem ücret ödeyeceksem sana neden geleyim. Kimse bu testleri kafasina göre yaptirmaz. İllaki bir doktor istemiştir. Ücret aliniyor olsa bile kim neden doktorunu birakip devlette yaptirir ki bu tahlilleri. Mantık yurutemedim ?