Buket16 Melike2 kısmetse mart başı olucak canım henüz doğumla ilgili konuşmadık zamlı tarife olucak bize😊
Melike2 Buket16 Benim de şubat sonu kısmetse ☺️ Rabbim sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallah yavrularımızı 😍😍
Arsu1661 Ozayy pembe mavidede maalesef covidli yatan çok war çünkü hastaneler hepsi dolu ne yazıkki 🥺 içiniz rahatlasın die bence iyice araştırın ama şuanda bursada covid olmayan Bi hastane maalesef yok
Burcumtlg nurdt bende Anadolu’da Murat beye gidiyorum. Çok memnunum. Tavsiye ederim 🥰Doğum için 2,750 ama konuşmak için daha erken demişti. İlk aylarımda sormuştum şimdi 5.aydayım
Deletedmom54 seydaeg ona da 5500 demişti sanırım ama covidden dolayı pembe mavi daha iyi dedi bize , ben gerçi yakalandım covide
seydaeg Deletedmom54 Geçmiş olsun inş kısa sürede atlatırsın. Ben tam teşekküllü bir hastane dogum yapmam gerek kalple ilgili sıkıntım var olmasa ben de Pembe Maviyi seçerdim Covidden dolayı ama bak sen olmussun kaçamıyorsun olacaksa oluyor işte :/
Gulsahosman Deletedmom54 geçmiş olsun canm senin doğumun ne zaman bende neriman hanıma gidiyorum 2 3 haftaya doğumum var nasipse bizde pembe mavi istiyorduk fakat pozitif kabul etmiyor o anda bsey çıkarsa başka hastane ararız deyince doktor tedirgin oldum medicana düşünüyoruz bakalım
Deletedmom54 Gulsahosman Ben şu an 33 haftaligim , herhalde doğuma kadar negatif olurum Açıkçası çok hafif geçiriyorum ama yine de pozitif işte Umarım sizde pozitif falan çıkmaz hiç mi kabul etmiyomus
Gulsahosman Deletedmom54 olursun canm daha var senin doğumuna. Pozitif hasta kesinlikle almıyormuş test yapıyormuş
Bburcuuu 29temmuz canım bende Neşe hanıma gidiyorum fiyatla alakalı kimle görüşüp anlastiniz doğum ücreti için
29temmuz Bburcuuu Neşe hanımla anlaştık canım ben normal doğum da olsa belden aşağıya uyuşturma yaptırıcam 3 bin liraya patlar diye düşünüyorum