Beker Sekerpare16 ayy tecrübeli değilim ama ben molfix aldım migros ta indirimde ydi birde normalde prima alacaktım bir arkadaşım erkek bebekte sızdırma yapıyor dedi almadım ama kullananlar tabi daha iyi bilir belki o bağlamayı bilmiyordur yeni anne sonuçta 🤣
Sekerpare16 Tugce1803 çok çabuk doluyor bi altına yapmasında diyolar bende sleepy düşünüyordum ama emin olamadım sonrasında
mrs_elisah Henüz doğum yapmadım ama ben içeriği temiz ve uygun fiyatlı diye e bebekten baby me markasının bezini aldım
Beker Sekerpare16 yani molfix de kötü bir marka değil sleppy de çok övdüler ama bedenleri küçükmüş sanırım birde molfix den pahalıya geliyordu adet fiyatı o yüzden direkt molfix aldım
Merve_kucuk Sekerpare16 Kullanıyorum şuan kızıma çokta memnunum😌 Evy babynin kendi sitesi de var herhalde oraya bakabilirsiniz 🙂 Trendyoldada sleepy ıslak mendiller uyguna alın koyun kenara derim🙂 24*90 adet zeytinyagli ıslak mendil 102 tl. Sensivite olanıda 100 tl😌
Tucu3435 Sekerpare16 prima pure aldım.Fakat pahalı bir bez.Sonra Sleepy 1 numara aldım aşırı küçük bebeğim daha 1 haftalık bayağı küçük geldi bilginiz olsun.Şimdi de prima premium care aldım
Deleted5544 sleeppyle başladım aşırı sızdırdı baby me aldım leş gibi kokuttu evy baby vardı çok parfümlü molfix kullanıyorum 3 aydır, hiç sıkıntı yaşamadım