Kedianasi Minik95 bendede olmuştu o çok fena biliyorum hamilelik belirtisiymis tabi ben bilmiyordum o zamanlar bebek oluşuyordu belkide
Sevdanurr4 Minik95 bende de olmuştu canım o vücudum karnım şişti Kasım agrim başlamıştı göğüslerim sizliyodu 3 buçuk haftalıkken öğrendik üstüne kalmışim bence bı kan tahlili ver istersen rabbim gönlüne göre versin inşallah ❤️😘
MinikRC Minik95 Benim adet bitikten 1 hafta 10 gün sonra oluyor tam yumurtlama zamanımda.Biliyorum ki yumurtlama zamanım.Fazlaca ağrım ve akıntım oluyor
Suna11 Bilmiyorum canım ama son adetimde bende de öyle oldu adet bitti 4 gün oldu daha yeni bugün geçti. Senin adet kanaman nasıldı? Normalmiydi yoksa her zamankine göre daha az veya çok muydu?
Suna11 Minik95 Acaba üstüne görmüş olabilir misin? Yani umutlandırmak gibi olmasın ama istersen bir test yap ne olur ne olmaz en azından varsa bilgin olur yoksa da ona göre davranırsın 😊
Sbnm06 @Minik95 yumurta catlama yani ovulasyon gününüz olabilir ovulasyon testleri ile bunu takip etmenizi oneririm
Mekselinda Yani her iki ihtimalde olabilir ben çok çok halsizlik sürekli uyumak istiyordum hamile olduğumu bilmeden önce sonra bir hafta gecikti yine ihtimal vermedim göğüsler dolgun dolgun derken süpriz :)