Zekiyebbcn Merhabalar herkese. Hamilelikte aşırı burun kuruluğu burun tıkanıklığından muzdarip olan var mı benim gibi? Geceleri gerçekten uyuyamaz hale geldim. Ne yapsam iyi gelmiyor ☹️
oykuduru21 Zekiyebbcn bende öyle canım maalesef burun bandı kullanmaya başladım iyi geldi en azından kuruluktan sürekli değil de iki üç kere uyanır oldum 🤷🏻♀️
Aynurr16 Zekiyebbcn benimde aynı 🥺 odayı nemli tutmak lazım bide kalorifer acayip kurutuyo burnu açık su havayı nemlendiriyomuş
Busra34ybg Zekiyebbcn bende aynı durumdayım ve berbat bisey doktora gidicem artık dayanamıyorum sıçrayarak kalkıyorum geceleri nefesim kesiliyor 😒
EB1661 Zekiyebbcn Bendede oluyo sabah sonucunda baş ağrısı oluyo hiç düzgün uyuyamıyorum zaten bi iki akşamdır viks sürüyorum etrafına en azından rahat uyutuyo ama sabah mutlaka biri yine tıkalı oluyo peteğinde etkisi varmı bilmiyorum kuruluk için
Zekiyebbcn Aynurr16 onu yapıyorum canım ama bir faydasını görmedim. 🤷🏻♀️ Bitkisel yağlarla deneyin şeklinde bir öneri aldım. Doktor arkadaşım kortizonlu burun spreyi kullanabilirsin dedi bir de onu deneyeceğim 🙏🏻
Aynurr16 Zekiyebbcn burun spreyi bazen alışkanlık yapıyor nacizane bi fikir daha burnunu tertemiz bırakma uyumadan önce acayip can yakıyor nefes alırken gün içinde temizleyip en azından o sümüksü şeyi bırakmak lazım diye düşünüyorum
Zekiyebbcn Aynurr16 alışkanlık yaparsa yapsın düşüncesindeyim artık. Gece uyuyamadan nöbetlere gidiyorum. Bağışıklığımı düşürüyor bu durum 😑
Zekiyebbcn Busra34ybg evet ya ☹️ Bir de otomatik olarak ağız açılıyor ağız kuruluğu dudak kuruluğu sonra kalk su iç sonra noluyor hadi lavaboya. Gece uykusu hiç oldu 😅
Zekiyebbcn EB1661 petek de etkisi oluyor. Baş ağrısı sürekli yani😓 Hamileliğimin başındaki bulantılardan daha rahatsız edici oldu artık 🙄
EB1661 Zekiyebbcn Peteğin üzerine bi su koy canım sen uyurken kalsın viksi dene sende bi istersen iyi gelir belki
ssnnmmm Geniş bir kabın içine nane ve limon atın üzerine sıcak su dökün kabı önümüze koyun eğilin üzerinizi battaniye veya çarşafla kapatın buharı içinize çekin çok işe yarıyor