Melegimveben Kızlar kasıklarım çok ağırıyor sağ böbreğimde aynı şekilde oturamıyorum yürüyemiyorum çok ağrı çekiyorum bugün doktora gittim bir problem olmadığı söylenildi normal mi bu kadar sancı ne yapmalıyım 😥
Semos55 Melegimveben ah ahh ablam ahh ıkı gundur ne cekıyorum yerlerde surundum o kadar sıdetlı sancı cektımki bobregımden Sadece sag bobregım doktor dedı banada bobrek genıslemesı dedı cok zor cok acı werıcı bısey dedı bılıyorum canınız cok yanıyor ıkı serum yedım gecmedı 15 saat cektım o acıyı Sadece yatagın altına gırıp ınanılmaz bı sekılde sıcak tuttum orayı terlettım baya kendımı Oyle hafıfledı sonrada uyuya kalmısım kendı gectı sızde oyle yapın sonradan yıne haraket ettıkce batyor ama oyle kıwrandırmıyo ben smdı dıyorum allah dusmanıma wermesın cok kotu bobrek agrısı 😞😞 3 kere doktora gıttım bır gunde 😣 Senı cok ıyı anlayabılıyorum cok gecmıs olsun bır an once ıyılesırsın ınsallah🙏
Kkaplan Melegimveben bende sol böbreğimin ve kasık ağrımdan gittim Bana magnezyum yazdı hergün suda eritip içiyorum bunu içersen yapmaz dedi 1 haftadır hiç ağrım olmadı kullanan arkadaşlarımda var memnunlar
Sevilmurat Melegimveben canim ben hamileligimde cok cektim bobrek agrisi bobrek buyumesi olabilir gebelikte olan bisi mutlaka tekrar git benim kendi dogum doktorum farketti urolojiye gonderdi doguma yaki tel takilcakti ben istemedim eger tekrar bobrek agrim olsaydi acil sezeryana alincaktim cok sukur agrim olmadan normal dogum yaptim agriyan bobreginin ustu e yatma sakin eger ustune yatarsan bobregin buyumesine neden olursjn
Tugba6336 Melegimveben benimde öyle ya 🙁 lavaboya gidince sağ kaşığıma bıçak saplanıyor sanki sonrasın da da sağ böbreğim ağrıyor. Benimde kontrolüme bir hafta var 🙁
DilekAlkanat Idrar tahlili yaptirdin mi enfeksiyon vardir yada vucut susuz kalmistir bnde az su ictgimde oluyor gunde en az 2litre su icmelisin
Melegimveben DilekAlkanat Buraya yazdıktan sonra acile gittim tahlil yaptılar birşey yapamayız bol su iç dedi kendi doktorumda sabaha kadar kıvrandım ağrıdan oturdum ağladım😥
BurcuIlkeDemiray Böbrek agrısı çok zor, gittikçe de şiddetleniyor😢 gece uyutmuyor beni😭 Doktor yapacak bir şey YÖK, Doğuma kadar çekeceksin dedi
Melegimveben Semos55 inşallah sende kurtulursun bir an önce kuzum😭 bende aynıydım ben uzanamıyordum ama nefes alıp verirken bile batıyordu acile gittim hiç bişey yapmadılar ilgilenmediler bile sabaha kadar can çekiştim ağlayıp durdum sabah hafifledi 6-7 gibi uyudum 😥
DilekAlkanat Melegimveben cnm tahlilde ne cikti peki idrar yolu enfeksiyonu falan mi yoksa bobrekle alakali baska bir sorun mu
Semos55 Melegimveben ınsallah ablam banada serum taktılar ama hıc bır faydası olmadı saatlerce yerlerde kıwrandım 19 yasındayım yemın ederm hayatımda boyle acı agrı gormedım Nefes aldırmıyodu rabbım bır an once senınde sıfanı werır ınsallah ablacım🙏😣
Melegimveben Semos55 amin inşallah kuzum benim şimdi ağrım kalmadı çok şükür ama idrar enfeksiyonu var sanırım çok yanıyor 😥
EbruBaFilizfidan Benimde iki boşluğumda çok ağrı var kasığıma vuruyor hatta yürümekte zorlanıyorum 27 haftaşık hamileyim
Semos55 Melegimveben ablam O hamılelıkde gecmıyor 9 aydır bendede war ewlendgmz gunden berri bırsuru ıgneler kullandım Fıtıller ılaclar Bak dogum yapcam doktor ıkı gun once bı 10 tane daha ıgne werdı bu enfeksyon yuzunden uzun zamandr ne ılıskıye gırebılıyorum nede lavoba ıhtıyacımı karsılayabılıyorum cok zor cok yanıyor oyy ablam wallahı senı cok ıyı anlayabılıyorum cok gecmıs olsun ya dua edcegım sana🙏
Semos55 Sevilmurat ayyyy bende ozellıkle agrıyan bobregın ustune yatyorum gecer dıee cok ıyı oldu soyledıgınız allah razı olsun🙏
Melegimveben Semos55 bende sana dua edicem bol bol kuzumm 😥 rabbim bütün hastalara acil şifa versin🙏🏻
Sevilmurat Semos55 ne demek canim senin yaptigini bende yapiyodum uatune yatinca agrim geviyodu cunku doktorum ustune yattigin icin bobregin cok buyumus dedi tel takilmasini onerdiler doguma kdr ben istemedim 34 haftaliktim o zmn 130cm sag bobrek 90 cm sol bobrekti cok fazla buyume olmustu insallah gecer canim sogumdan sonra hemen eski boyutuna donuyo merak etme allah yardimcin olsun canim
Semos55 Sevilmurat amin ablam allah razı olsun bılgılendırdıgın ıcın cok tesekkür ederim allah ısını gucunu rast getırsın 🙏😘