23 Kasım Sabah ezaniyla başlayan hikayem,🙈 40+1 olmuştuk ve ben doğuramıyorum diye deliriyordm😂 o akşam eşimle münasebette bulunduk uyumadan da bugün gel kızım seni çok özledim dedim ve sabah ezaniyla lavoboya kalktım bir de ne görem suuuyuum geliyor 🙈 arkasından nişan ve ağrılar… Hastaneye gittik 7.30 gibi ve açılma 1 cm yatış verdiler hemen suyum fazlasıyla gelmeye devam ediyordu çünkü, öğlen 12 olmuştu alttan baktılar demesin mi açılma 2 cm olcak yıkıldım resmen squat yürüyüş herşeyi yaptım ama 2 cm bile olmamıştı daha😣 sancılar 5 dk da bir gidip geliyor dinlenmeye fırsatınız oluyor hanımlar sadece o sırada dua edin emin olun atlatıyorsunz sonra bir rahatlama geliyor sadece Nstye bağlıyken sancı çekmek zor o da zaten 20 dk sürüyor sonra tekrar söküyorlar nstden☺️ ikindi olmuştu 5 gibi kontrol ettiler açılmam 4 cmdi tekrar yıkıldım çünkü gücüm tükenmişti ama pes etmek yoktu herkes gibi ben de yapicaktim sonunda PRENSESİME kavuşma vardiiii😍 doktorlar hemşireler şaşırıyordu daha 19 yaşındasn 3. 4. Doğum yapanlar bile hastaneyi yıkıyor gıkın çıkmıyor senin diye 🙈 neyse artık dayanma gücü kalmamıştı eşimi istedim yalvardm izin verdiler geldi yanıma saçlarımı okşadı moral oldu ve ben tekrar enerji doldum yapicaktim 💪 akşam 8 oldu bende ıkınma hissi nstde bağlıyım doktoooorr diye bağırdım noldu kız doğuruynmu diye dalga geçti çünkü açılmam o kadar geç ilerliyorduki🤦 bir baktı 8 cm bebeğin kafası eline geliyor😜 hemen doğum odasına koştuk ıkınman çok güzel ama gücün tükendi çok hafif kesi Aticam dedi uyuşturdu ama yalan soylemicem hafiften hissettim kesiyi 3 4 kere ikinmamla balık gibi çıktı kızım içimden sonrasinda dikişler atıldı ama gözüm bebeğimdeydi melek gibiydi herkes başında seviyordu..sonrasında odamıza geçtik başarmıştım herkes gibi bende yapmıştım 💪 kolay olan hiçbir şey yok bu hayatta..candan can çıkıyor unutmayın elbet zorluğu olucak önemli olan sağlıkla kucağa almak, o sırada herkese hayırlı doğum için dua ettim bebek sahibi olamayanlari da unutmadm hepiniz dualarmdaydinz ☺️ Meryem Ana otunu yaptı annem açılmam son anda açıldıysa ona bağlıyorum 🤲 hurma yedim bol bol son haftalar pek etkisi oldu mu bilemedim 🤷 sütüm hemen geldi kızım tutmakda da zorlanmadı o yönden de sıkıntı olmadı Allah her konuda yardım etti hepsini atlattım darısı şimdi size olsun 🌼 lütfen korkmayın dayanamicak yapamicak hicbisey yok güvenin kendinize… hepinize hayırlı sağlıklı doğumlar diliyorum Allah’a emanet olun ( sormak istediğiniz sorular varsa cevaplarım hiç sıkılmadan)💕