Susam1 Kızlarrr hep oğlum olacak diye düşünürdüm ama kızım olacakmış ve hiç aklımda isim yok hadi bana isim söyleyin eşimle seçelim 😍
Anne18 Susam1 duru, Nil, selin, asel, alinna, hümeyra, Hazal, derin, Asya, meltem, su, duygu, derya, melek, Zeynep, dila, gökçe, Beyza, yasemin, 💕🌼
Bernademet Bana da hep oğlun olacak dediler ben hep başından kız hissediyordum ve kızımız olucak ins 🌸💕💕16.hafta
Susam1 Bernademet ism ne diyorsun düşündün mü böyle şık isimler olsun istiyorum yeğenlerimizin isimleri Masal, öykü, kumsal bu tarz bir şey olsun istiyorum ❣️
Bernademet Susam1 hiç bilmiyorum ya çok zor bu isim işi 🙈 eşim bi ırmak diyor bana da Ela ismi naif geliyor ama daha zaman var araştırıcam birde tabi anlamları çok önemli bence ☺️
34_21_23 Susam1 kızım olursa ravza Nur düşünüyorum. ☺️Ravza peygamber efendimizin kabrinin önünde ki bahçe
Papatyaesra 34_21_23 Nur isminin çocuklara çok ağır olduğunu duydum bende nurlu bir isim istiyordum vazgeçrik. Bilginiz olsun koyulan isim bebeğe çok etkiliyor onun için anlamı uygun isimler tercih etmek de fayda var
Papatyaesra 34_21_23 Benim amcam isim analizi yapıyor ben ona sormuştum. Mesela Azra anlamı ne yok azrailden yada tuana cennette bir çiçek sırf kuran da var diye yada öye böyle ye anlamsız isimler olarak demek istedim Mesela aleyna anlamı ne üzerine bir anlamı yok isim koyarken anlamlı isimler koymakta fayda var anlamını taşısın diye