Deletedmom13 Adosh ben gebelik zehirlenmesi geçirdiğim ve bebeğimde bu sebeple gelişmişti. Ciğerleri dayanamadı yavrumun.
Deletedmom13 Adosh Allah razı olsun canım benim yavrularımız cennette arkadaştır inşaAllah Rabb’im tekrar aynı acıyı vermesin.
Yakubumm Mom86 cnm beni hatrladnmi dijle prematurr annesi hepimiz grup kurmustuk whatsaptan yakubun annesi
Yakubumm Hamileanne basın saolsn. Cnm çok üzüldüm bende 23 haftalık bebeğini birde 21 haftalık bebeğini kaybettm seni çok ii anliorm
Yakubumm Mom86 yine serwikal yetmezlik cnm aynı sebepler o yüzden hemen düşünemiyorum mecburen biraz geçsin inşallah
Mom86 Yakubumm ee yani srn küçükkrn çocuğun hamilr kaldi ozaman biliyoruz birtanryi o demeki 2,3 ay geçmeden diğerine hamile kalmıssin ee dikiş atılmıyor mu niye ?
Elfesra Angelkljh önceki yazışmaları tam okumadınız anladığım kadarıyla, arkadaşımız bebeğini kaybetti 5 gün yaşadı ben de takip ediyordum ordan biliyorum sanırım artık uygulamayı sildi girmiyor o yüzden ben yazayım size ddm
Yakubumm Mom86 sen çok güçlü bir annesin cnm benm ben sana inaniorm bununda sağ salim doğurup buyutcksn insallh
Yakubumm Mom86 atiliorda cnm bebek iyi olunca mecburen atmiorlr ama Allah izin verirse bu sefer dusunuyrm artırmayı birde öle denicm insallh bu sefer olur cnn ya gerçekten hem korkuorm hemde istyrm