Hayalizlerim Kızlar Şişli Türkiye Hastanesine giden yada bilen varmı hangi doktor iyi ? Özgür Çetiner mi? Yoksa Ayşe Solaroğlu mu? Yada bu hastanede başka doktordan memnun kalan varmı? İyi ve normal doğum yanlısı bi doktor olsun istiyorum.
Mervetekmn Hayalizlerim op dr Özgür cetinerde arkadaşım doğum yaptı memnundu yanı fena degıl dıyodu 5000 ücreti sezeryan oldu ama normal ıcın çok bekledi ama olmayınca sezeryana cevırdıler 3-4ay oluyo
Yenianneadayi2208 Hayalizlerim Merhaba! Canım.Gitmedim ama etrafımda gidenler olmuştu.Özgür Çetiner’in ters biri olduğunu söylediklerini hatırlıyorum sadece 🤷🏻♀️
Hayalizlerim Mervetekmn Çok teşekkürler canım bende doktorumu değiştiricem çok kararsız kaldım memnun kalan varmı diye sormak istedim 😊
Arzuuuuuuu Ben hamilelik başından beri tülay koldaşa gidiyorum. Çok ama çok memnunum. Şuan 35+4 olduk hatta yarın da kontrolüm var.
Hayalizlerim Arzuuuuuuu ona da bi bakayım canım belki ona giderim bende 😊 senin belli m normal doğum mu sezeryan mı? Doktor genelde hangisine yönlendiriyor?
DuhaninAnnesi Arzuuuuuuu 26yasindayim. Ve kendisinin ellerine doğdum kardeşimde 21 yasında oda onun ellerinde dünyaya gözünü açtı 🥰 keşke hastane uzak olmasaydıda kendi doğumumu da onunla yapabilseydim 😇
Arzuuuuuuu Hayalizlerim henüz belli değil yarın konuşuruz diye umuyorum. Açıkçası ben normal doğumdan çok korkuyorum ve duyduğuma göre kendisi normal doğum yanlısı😊 halimden hareketimden anladığı için konuyu açmıyo olabilir 😂😂😂hamileliğimin başından beri sayesinde ne mide yanması ne ağrı çok şükür yaşamadım. Tesadüfen kendisine denk geldim bilmediğim halde ama iyi ki denk gelmişim😊
begf Ben de Türkiye Hastanesi’nde Füreya hnmla başlamıştım. Ama gerek dr a ulaşabilirlik gerekse hastane ile ilgili çevremdeki tecrübelere dayanarak ikinci muayeneden sonra hastane değişikliği yaptım.
Hayalizlerim begf neden değiştirdin ki canım hastane iyi diye duydum ama denemeden bilemem tabi hangi hastaneye geçtin?
Hayalizlerim Arzuuuuuuu Ay ne güzel inşallah bende memnun kalırım 😊 kendi telefon numarasını veriyormu bişey olunca sormak için falan
Arzuuuuuuu Hayalizlerim veriyor ilk görüşmemizde verdi hatta. Ulaşabiliyorum da kendisine. İşi olunca biraz geç yazıyo ama mutlaka cevap veriyor. Direk aramadım hep yazdım arasam kesin açar çünkü sorduğumun cevabı uzunsa kendisi arıyo sağolsun
begf Hayalizlerim hastane ile ilgili etrafımda olumsuzluklar yaşayan çok kişi vardı. Bende hamilelik başında antibiyotik kullanımı ile sorun yaşadım. Derindere hastanesine geçiş yaptım sonrasında.
2020ARALIK Hayalizlerim evet kartını vermişti cep numarasıda var normal odanın telefonuda var birşey olduğunda ulaşabiliyorum
Hayalizlerim [silindi] En başta ben ona gidicektim ama herkes farklı bişey söyleyince kafam karıştı 🤔