34_21_23 Emine_yksr öyle birşey yok hanımefendi ama eğlence amaçlı insanlar yorum yapıyo vakit geçiriyor okadar ☺️
meryemisloading Ne önemi var ya bu kadar sabırsız olmayın saçma sapan postlarla meşgul ediyorsunuz sürekli. Aynı soruyu soran post açan kaç kişi var yaa….
Emine_yksr meryemisloading Sevilay7 Ebru-1990 Ebru-1990 meryemisloading 34_21_23 teşekkür ederim yanıtlarınız için bende sabırsızlıktan değilde tamamen merak ettiğim için sordum ayrıca insanlar öğrenmek için sabırsız da olabilir evlat sonucta heyecanla bekleniyor herseyi her anı 😍💘💝💝
Zumra45 meryemisloading ne var bunda allah aşkına cok rahatsız oluyosanız okumayın veya es gecın yanı ne bu usluo yanlıs yanı her anne gıbı oda merak edıyo cınsıyetını yazık yaa ınsan post acmaya cekınıyo boyle yapanlar ıcın
Sevilay7 Benim en çok da bu postlara giresim geliyor her 1 saate grip bakıyorum ve mutlu oluyorum rahatsız olsam girmem okumam cevapta vermem oyüzden herkesin düşüncesine görüşlerine saygı duymak gerekiyor güzel annler 🙏☺️
Sevilay7 Emine_yksr boşver canım sıkma canını valla benim gün içinde hiç canım sıkılmıyor herkezin yorumlarını okuyorum canım sıkılmıyor heyecanlanıyorum kız erkek tahminlerinde bile😂
Sevilay7 Emine_yksr kesinlikle katılıyorum böyle post açan annelerimiz iyiki var ❤️ yoksa zaman nasıl gececk yata yata 😂