kbbrra69 Kızlar 18+5 haft alık hamileyim bugünki kontrolümde doktor bebeğin tek kolunu göremediğini söyledi
Angelsmom29 kbbrra69 yani bilmiyorum ama belki o an diğer kolunu sakladı minik doktor iyice inceledi mi Allah yardımcın olsun inşallah öyle bir şey yoktur 🤲
banudemiryr kbbrra69 başka bi doktora detaylıya git bence 19 haftayı beklemeden hemen git ve öğren stres yaptıkça bebekde etkilenir .
Mekselinda Yok canım ya bebeğin pozisyonundan cihazından eski olmasından kaynaklanabilir hele devlet hastanesiyse cihazları biliyorsundur. Hemen telaş etme riskli gebelikten randevu alıp ayrıntılıya gir
Cemrreedemirci Şekerli şeyler yiyip su içip tekrar baksaymış keşke. Başka hekim görüşü alın bence gecikmeden.
Umutcumunannesi Ben detaylı ultrason girdiğimde doktor baya ugrasti birkaç kere yan döndüm en sonunda gördüm sol kolunu altta kalmış dedi belki seninde öyledir korkma bisey yoktur inşallah
kbbrra69 Kızlar cinsiyetini çok ne bir şekilde kız dedi küçücük yeri görüp kolunu görmemesi beni korkuttu😥
Busra_6161 Sakın korkma imkanın varsa yarın yine doktora git gitmeden yürüyüş yap tatlı filan ye sonra git mümkünse iyi bir doktor araştır çevrende korkma 🙏🏼İçini ferah tut
mmavi Daha onceki kontrollerde sorun gormeyip simdi mi gordu koluna bacagina uzuvlarina bakiyolarlar 18 e gelene kadar belki pozisyondan goremedi ama yanlis ifade etti korkmayin baska doktora bi gorunun iciniz rahatlasin